Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

Dia de la dansa
Dia de la dansa

Ballarina en acció

Mitjana (0 Vots)

El 29 d'abril de cada any, se celebra a tot el món el Dia Internacional de la dansa.

Durant aquest dia, les persones que es dediquen al món de la dansa: ballarins, coreògrafs, professors..., organitzen moltes activitats per apropar la dansa i donar-la a conèixer a tots els públics.

Cada any, un personatge famós relacionat amb aquest món, és escollit per redactar el Missatge del Dia Internacional de la Dansa. L'any 2015 es va encarregar  Israel Galván, i aquest 2016 ho fa Lemi Ponifasio, si el vols llegir ho pots fer clicant el següent enllaç.

Aquest dia, a les vostres ciutats, pobles, ... trobaràs moltes activitats relacionades amb la dansa. Des d'exposicions fotogràfiques, o xerrades de professionals, fins a tallers i classes gratuïtes de danses de tot tipus: dansa clàssica, dansa moderna... segur que trobas alguna que t'agradi!

Si vols conèixer les últimes notícies i l'agenda de les activitats relacionades amb el món de la dansa a Catalunya, ho pots fer consultant la pàgina web de l'Associació de Professionals de la dansa de Catalunya. Segur que et donarà idees per celebrar aquest dia.

Que dansis molt!
 

Font d'informació: Consejo Internacional de la Danza