Notícies

Estrenem el projecte Bibliolab a la biblioteca!!
Estrenem el projecte Bibliolab a la biblioteca!!

Les biblioteques de Montcada ens sumem al nou projecte Bibliolab de la Diputació de Barcelona.

BiblioLab és un programa que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. També pertany als projectes que contempla Connectem, el Pla d’actuació de la Diputació de Barcelona 2016-2019 que vol fomentar la creació i la creativitat de la ciutadania.

Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, de manera que es podran desenvolupar projectes purament tecnològics però també  projectes científico-socials (nutrició, agricultura, astronomia, natura, etc.), projectes artístics (la música, les arts plàstiques o l’artesania) i projectes relacionats amb la lectura i l’escriptura, l’essència de les biblioteques.

La biblioteca Can Sant Joan comença la seva programació d’activitats a l’entorn d’aquest projecte el proper dissabte 21 de octubre amb la sessió 'Llibres il·legibles'. Al llarg dels propers mesos, fins a finals de novembre, podràs apuntar-te a les següents activitats:

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

 
01/07/2016 19:38h