Notícies

Els Cruspilletres: el Club de lectura infantil de Biblio.laroca
Els Cruspilletres: el Club de lectura infantil de Biblio.laroca
Biblio.laroca engega el projecte de dinamització lectora infantil per a nens i nenes d'entre 9 i 11 anys en col·laboració amb les escoles de Primària del Municipi. 
 
Amb l'objectiu de promoure la lectura i incentivar els nens i nenes roquerols d'entre 9 i 11 anys a llegir, la biblioteca de la Roca va organitzar al 2014 el Club Cruspilletres. Unes trobades literàries on els infants poguessin compartir sentiments i experiències entorn al món de la lectura i realitzar algun taller didàctic o activitat al voltant dels llibres, tot acompanyat d'un petit berenar símbol de l'activitat (cruspim llibres). El que va començar essent unes tertúlies amb inscripció lliure i acompanyades d'un taller didàctic, després de la bona acollida que va tenir durant el 2014, a finals del 2015 va veure la necessitat d'arribar a un major nombre d'infants del municipi i d'una manera més sistemàtica es va acordar de fer un treball conjunt amb les escoles i on tots els nens que cursin 4t o 5è de primària de la Roca poguessin participar.
 
 
Actualment les sessions compten amb una moderadora especialista en el món del llibre infantil i amb molt bones dots comunicatives que en cada una de les trobades, sempre al voltant d'un tema concret, transmet, explica, recomana i incentiva a la participació els assistents. Totes les sessions que funcionen com a activitats didàctiques van acompanyades de molts llibres, imatges evocadores, personatges i ninos de contes i d'unes galetes caseres amb el nom de cruspilletres, marca del club que es cruspeixen els infants a l'igual que cruspeixen lletres i lectures...
 
30/06/2016 18:11h