Notícies

Vine a conèixer la nova biblioteca de Santa Susanna
Vine a conèixer la nova biblioteca de Santa Susanna

Aquest dissabte 20 de maig inaugurem la Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna. La biblioteca disposa de 955 metres quadrats útils distribuïts en dos nivells. Comparteix edifici amb un casal d’avis i un centre cívic, tots tres disposen d’un pati interior comú. La biblioteca compta amb una zona d’acollida, un espai polivalent amb ús independent, àrea de diaris i revistes, àrea infantil i general, espai de suport, terrassa i zona de treball intern. El projecte és obra de l’arquitecte Jordi Goula. L'edifici serà eficient des del punt de vista energètic, a través de plaques solars i la reutilització de les aigües grises de lavabos i dutxes.

El nom de la biblioteca prové del primer esment de Santa Susanna l’any 1021 com a vall o riera d'Alfatà, tal i com apareix en un document sobre una donació al monestir de Sant Pol que es conserva a l'Arxiu de la Corona d'Aragó. Alfatà és un nom àrab que remet al sentit de "victòria" i com a forma verbal significa "conquerir".

Podràs gaudir de tots els serveis d'aquesta biblioteca i de la resta de biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals amb el carnet de la biblioteca. Disposaràs de 225 biblioteques i 10 bibliobusos que t'ofereixen llibres música i cinema, activitats, espais i  serveis pensats per als teus gustos i interessos.

19/05/2017 11:39h