News

Escriu una història de víkings i guanya un premi
Escriu una història de víkings i guanya un premi

El Museu Marítim de Barcelona (MMB) organitza un concurs de microrelats o relats curts de temàtica marítima.Totes les persones que vulguin participar-hi han d'escriure una història en català, castellà o anglès amb un màxim de 150 paraules que tracti sobre els víkings i el mar. La història ha de ser original i inèdita.

Si tens més de 10 anys pots participar al concurs. S'estableixen tres categories: els nascuts entre els anys 2002-2004; els nascuts entre 1999-2001, i els majors de 16 anys. A cada categoria hi haurà tres guanyadors escollits per un jurat especialitzat. El primer premi de cada categoria consistirà en una sortida amb el pailebot Santa Eulàlia per a quatre persones i una tauleta tàctil per cortesia de la Casa del Llibre.

Pots enviar els relats des de l'1 de març fins al 31 de maig a través d'un formulari al blog del concurs. El lliurament de premis es farà el dia 27 de juny.

Aquesta és la segona edició d'aquest concurs que organitza el Museu Marítim per donar a conèixer la cultura marítima amb el patrocini de la Casa del Llibre i la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, Biblioteques de Barcelona, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i Ediciones Destino i Seix Barral..
 

04/03/2014 13:42h