Notícies

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient
Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient

El 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb l'objectiu de conèixer la importància dels recursos naturals del nostre planeta i de preservar-los.

Cada any el Dia Mundial del Medi Ambient es dedica a una temàtica diferent. Enguany, el lema triat és "Aixeca la teva veu, no el nivell del mar" i està dedicat a concienciar sobre la importància que té reduir l'escalfament global que provoca la reducció de la superfície gelada i l'augment del nivell de l'aigua dels oceans. Vols saber més sobre el Pol Sud?

Si vols cuidar el planeta perquè duri molts i molts anys, des del Gènius t'oferim dos especials, un sobre energies renovables i un altre sobre l'aigua, als que hem afegit una nova imatge principal: és la nostra contribució a aquest dia tan especial.

 

També recordem alguns dels articles "medi ambientals" que hem anat fent al llarg d'aquest temps com: l'hort urbà, Greenpeace i el forat de la Capa d'ozó a més de destacar els següents personatges: l'espantaocells i els superherois del vent.

Una altra bona manera de celebrar aquest dia és recordant les dues aventures més ecològiques que han viscut els personatges del portal: Molt més que un arbre i Un Mar tranquil pero no tant.

Pensa que, en realitat, tots els dies de l'any haurien de ser el Dia Mundial del Medi Ambient i que entre tots hem de fer un planeta més net i sostenible.

 

 

05/06/2014 08:55h