Notícies

22è Saló del Manga
22è Saló del Manga

La 22a edició del Saló Manga se celebrarà entre els dies 29 d'octubre  i 1 de novembre, durant el pont de la Castanyada. Són només quatre dies i si vols aconseguir les teves entrades has d'estar atent perquè comencen a esgotar-se els passis d'alguns dels dies.

Un cop més l'acull el recinte de Fira Barcelona Montjuïc Palaus (1, 2, 4 i 5 ) i la Plaça Univers amb un gran escenari central. Es tracta del Saló més gran de la seva història ja que amplia espai i activitats.

Durant aquests 4 dies, es realitzen una gran quantitat d'activitats dirigides a tots els públics i relacionades amb la cultura japonesa.

Es tracta d'un saló dedicat al manga japonès però que ha crescut fins a dedicar-se a tot allò que té relació amb el còmic i amb el país del Japó.

Així, també trobaràs un espai per a nens tematitzat amb els personatges del videojoc YO-KAI WATCH, que també ha estat portat al manga i l'animació. L'espai tindrà manualitats, pinta i coloreja, maquillatge i concursos, entre altres activitats. totes elles pensades especialment pel públic infantil.


 
24/10/2016 12:27h