Notícies

Noticia - Les biblioteques celebren la Setmana de la Ciència
Noticia - Les biblioteques celebren la Setmana de la Ciència

Amb motiu de la celebració de la 21ª Setmana de la Ciència a Catalunya, algunes de les biblioteques de la Xarxa Municipals de Biblioteques de la Diputació de Barcelona coordinaran nombroses activitats a les seves instal·lacions.

La Setmana de la Ciència, és un esdeveniment organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), i compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement (Secretaria d'Universitats i Recerca) i la col·laboració de Gas Natural Fenosa, Esteve i Obra Social "la Caixa. Aquest any, els temes centrals que faran de fil conductor seran: els llegums,  la cartografia, i la relació global/local.

A Gènius hem publicat un especial sobre la ciència que recupera guies de lectura sobre matemàtiques, astronomia i una altra més general que tracta la química i la física (Aprendre Ciència és divertit) Hi ha recomanacions de diversos manuals diferents.També trobaràs apartats sobre experiments per fer a casa, robòtica com a oci i l'evolució humana. Alguns dels científics més importants de la història també tenen el seu espai.

A continuació trobaràs al llistat de les biblioteques de la XBM que hi participen:

11/11/2016 12:45h