Novedades Novedades

 • La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  Escribà, Christian

  Barcelona : Columna, 2016

  Aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit. 

  Gaudiràs amb els dolços que tan bons i originals faràs i també descobriràs noves habilitats,  aprenent a deixar anar la imaginació amb les postres que hauràs creat. Aquestes receptes porten tot això i molt d’amor. Així, de ben segur, aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics.

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Laban, el petit fantasma

  Laban, el petit fantasma

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2014

  Laban, un petit fantasma, viu amb la seva família al Castell Monringsun. Ell desitja fer por, tal com el seu pare, però per més que ho intenti mai ho aconsegueix. Labolina, la seva germana, és especialista en fer sons, pot imitar qualsevol soroll, sigui el que sigui. En el Castell hi viu una família reial, i el fill dels reis, el príncep Mischief, junt amb el seu gosset Rufus, són els millors amics d’en Laban. I el més important, el fantasma protagonista té por de la foscor.

  Trailer Laban, el petit fantasma. Quina por! from Pack Màgic on Vimeo.

   

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Poemas de la oca lcoa

  Poemas de la oca loca

  Fuertes, Gloria,

  Pontevedra : Kalandraka, 2016

  Centenari naixement Gloria Fuertes (1917-1988)

  Homenatge a la inoblidable poeta dels nens amb una selecció de les seves rimes per tal que els lectors més joves puguin gaudir  els se versos, jocs de paraules, la musicalitat de les seves rimes i la tendresa de Gloria Fuertes. 

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Herba negra

  Herba negra

  Macip, Salvador

  Barcelona : Fanbooks, 2016

  Un grup de joves descobreixen una organització secreta que pretén acabar amb la civilització a partir d’una nova espècie de planta. Amb aquesta nova espècie d’herba, modificada al laboratori i que es comercialitza en forma de beguda, l’organització vol assolir el control de la societat. En una trepidant lluita contra rellotge en què res és el que sembla, els protagonistes hauran d’unir diferents pistes, com si es tractés d’un trencaclosques, per salvar el món i tot el que estimen.

  Llegeix un fragment

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Heidi

  Heidi

  Spyri, Johanna,

  Madrid : Nórdica, 2016

  En aquesta nova edició il·lustrada d’aquest clàssic es reuneixen les dues històries que composen les aventures de Heidi.

  Heidi és la història d’una petita òrfena de cinc anys a la que la seva tia ha de portar a viure amb el seu avi, un home solitari i rude, que viu com un ermità a les muntanyes d’un bonic poble dels Alps suïssos. Poc a poc, Heidi s’anirà guanyant l’afecte de l’avi i de tots els habitants de la vall, entre els que es troba en Pedro, el jove pastor del poble, que serà el company d’aventures. Aquesta plàcida i alegre vida a les muntanyes es veu interrompuda, quan Heidi marxa a la ciutat  a fer companyia a una noia de bona família que no pot caminar.

   

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Leocadio, un león de armas tomar

  Leocadio, un león de armas tomar

  Silverstein, Shel

  Pontevedra : Kalandraka, cop. 2016

  Aquest lleó tant atípic, no només fuig dels caçadors, sinó que també se’ls menja i per a defensar-se aprèn a disparar amb els seus fusells. De tant practicar, arriba a convertir-se en campió de tir. Un dia, el propietari d’un circ li promet fer-lo famós si treballa per a ell. Llavors es trasllada a la ciutat i li posa el nom de Leocadio, el porta al perruquer, li fa un vestit nou, el far viatjar per tot arreu signant autògrafs,...

  Amb el temps, el lleó comença a experimentar les contradiccions de la societat moderna: aprèn modals, va als restaurants, far exercici, practica el patinatge, toca la guitarra,.. però ni la fama ni els diners semblen donar-li la felicitat. Així que en Leocadio qüestiona la seva identitat, Ha de comportar-se com un lleó, o ha d’actuar com un ésser humà?

   

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • L'Espera

  L'Espera

  Henkes, Kevin

  Barcelona : Joventut, 2016

  Al principi eren cinc amics i tots semblaven esperar alguna cosa darrere la finestra: la lluna, el vent, la neu, o res en especial..

  L’espera és part de la infància, però en aquest àlbum és el nen qui observa com unes joguines esperen i veu la il·lusió de cadascuna d’elles quan passa allò que esperen, o com reaccionen quan passa alguna cosa que no esperaven...

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • L'or de Boavista

  L'Or de Boavista

  Batem

  Barcelona : Base, 2016

  El pallasso Noè coneix en Marsupilami d'aventures anteriors. Quan fa una travessia pel riu Supopoaro s'ha d'aturar. Molt a prop d’on reparen el seu vaixell atrotinat hi ha un vell temple indígena de l’interior del qual sorgeixen unes estranyes i malèfiques rialles. Què és el que succeeix a l’interior del temple de Boavista?

  27/04/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Ets especial

  Ets especial

  Landry el Rumbero

  [Girona] : RGB, DL 2016

  Aquest és un treball de temes originals, que pretén aportar missatge propi, amb unes cançons que, més que infantils, es defineixen com a aptes per a tots els públics.

  És el tercer treball d'una banda de músics tots ells integrants de les més importants formacions de rumba catalana del país com La Troba Kung Fú, Sabor de Gràcia, AiAiAi, entre d’altres.

  27/04/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Las Aventuras de Topito

  Las Aventuras de Topito

  [Barcelona] : Rita & Luca, DL 2016

  Descobreix el mític personatge de l’animació txeca que ha donat la volta al món: el petit talp. La seva curiositat i picardia el porten a viure un munt d’aventures divertides i entranyables, que faran les delícies dels més petits. Una producció única carregada de valors positius com l’amistat, l’ecologisme, la creativitat o el respecte a la diferència.

   

  Tráiler oficial "Las aventuras de Topito" from RitaLucaFilms on Vimeo.

  28/03/2017
  Promedio (0 Votos)