Novedades Novedades

 • Las vacaciones del ratón que faltaba

  Las Vacaciones del Ratón que faltaba

  Zoboli, Giovanna

  [Mataró] : A Buen Paso, 2016

  L’estiu és a punt d’arribar i el gat i el ratolí que faltava decideixen marxar de vacances junts. Però, si un sempre ha somiat amb vacances a la muntanya, l’altre ho ha fet amb el mar. El gat i el ratolí que faltava decideixen visitar tant el mar com la muntanya per descobrir que cap d’ells és com es pensava.

  20/06/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Kubo y las dos cuerdas mágicas

  Kubo y las dos cuerdas mágicas

  Madrid : Universal, DL 2016

  Kubo viu en un petit i tranquil poblet fins que l’esperit del passat  torna la seva vida potes enlaire, al reviure una antiga venjança. Això causarà a en Kubo molts mals moments, ja que es veurà perseguit per monstres i Deus. Si en Kubo vol sobreviure, llavors haurà de localitzar l’armadura màgica que un cop va vestir el seu pare, un llegendari guerrer Samurai.

  16/06/2017
  Promedio (0 Votos)
 • La Marieta

  La Marieta

  Gervais, Bernadette

  Barcelona : Joventut, DL 2017

  Un àlbum amb solapes per observar i descobrir un insecte molt apreciat tant per els nens com per els jardiners: la Marieta. Bernadette Gervais ens revela, en aquest llibre, tots els secrets de la marieta. On viuen, quants puntets negres té, fins a quina altura poden volar, què és el que mengen, com són les seves larves... Moltes d'aquestes respostes sobre aquests beneficiosos i bonics insectes les descobrirem a l'aixecar les solapes. Al final del llibre hi trobem un joc de les 7 diferències. 

  16/06/2017
  Promedio (0 Votos)
 • El Gabinet dels objectes perduts

  El Gabinet dels objectes perduts

  Hannibal, James R.

  Barcelona : Kimera, 2017

  En Jack és un noi de tretze anys que troba coses. No només guants o mitjons perduts, sinó també coses que la gent normal no podria trobar mai. Objectes misteriosos. Artefactes màgics. L'únic dubte és, podrà en Jack trobar el seu pare que ha desaparegut en estranyes circumstàncies? I, què coi és el Gabinet dels Objectes Perduts? Una trepidant aventura a través de la història amb un toc de màgia molt especial.

  20/06/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Els Imaginaris

  Els Imaginaris

  Harrold, A. F.

  Barcelona : Blackie Books, 2017

  En Rudger és el millor amic de l’Amanda. En Rudger no existeix. Només l’Amanda pot veure el seu amic imaginari. Però un dia apareix el senyor Bunting. Vol emportar-se el Rudger. Alguns diuen que Bunting s’alimenta d’amics imaginaris. L’única solució és que Rudger fugi sol. Però, pot un amic imaginari sobreviure sense algú que l’imagini?

  16/06/2017
  Promedio (0 Votos)
 • El Misteri dels llobarros

  El Misteri dels llobarros

  Cabeza, Anna

  Barcelona : Bambú, 2017

  Després de la primera aventura d’aquest peculiar trio de detectives, la Carme, la Rosalia i l’Ascensió reben la visita d’en Borja Pijirilis, el director del mercat. El pobre està desesperat perquè ja fa dies que a les parades s’armen uns sidrals descomunals perquè els números de torn hi surten repetits. Les Crostó accepten el cas, però de seguida sospiten que sota aquest misteri aparentment senzill i inofensiu se n’amaga un altre de més complex i perillós.

  20/06/2017
  Promedio (0 Votos)
 • La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  La Cuina de Peter Pan : receptes de pastisseria per a nens

  Escribà, Christian

  Barcelona : Columna, 2016

  Aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit. 

  Gaudiràs amb els dolços que tan bons i originals faràs i també descobriràs noves habilitats,  aprenent a deixar anar la imaginació amb les postres que hauràs creat. Aquestes receptes porten tot això i molt d’amor. Així, de ben segur, aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics.

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Laban, el petit fantasma

  Laban, el petit fantasma

  [Barcelona] : Pack Màgic, DL 2014

  Laban, un petit fantasma, viu amb la seva família al Castell Monringsun. Ell desitja fer por, tal com el seu pare, però per més que ho intenti mai ho aconsegueix. Labolina, la seva germana, és especialista en fer sons, pot imitar qualsevol soroll, sigui el que sigui. En el Castell hi viu una família reial, i el fill dels reis, el príncep Mischief, junt amb el seu gosset Rufus, són els millors amics d’en Laban. I el més important, el fantasma protagonista té por de la foscor.

  Trailer Laban, el petit fantasma. Quina por! from Pack Màgic on Vimeo.

   

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Poemas de la oca lcoa

  Poemas de la oca loca

  Fuertes, Gloria,

  Pontevedra : Kalandraka, 2016

  Centenari naixement Gloria Fuertes (1917-1988)

  Homenatge a la inoblidable poeta dels nens amb una selecció de les seves rimes per tal que els lectors més joves puguin gaudir  els se versos, jocs de paraules, la musicalitat de les seves rimes i la tendresa de Gloria Fuertes. 

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)
 • Herba negra

  Herba negra

  Macip, Salvador

  Barcelona : Fanbooks, 2016

  Un grup de joves descobreixen una organització secreta que pretén acabar amb la civilització a partir d’una nova espècie de planta. Amb aquesta nova espècie d’herba, modificada al laboratori i que es comercialitza en forma de beguda, l’organització vol assolir el control de la societat. En una trepidant lluita contra rellotge en què res és el que sembla, els protagonistes hauran d’unir diferents pistes, com si es tractés d’un trencaclosques, per salvar el món i tot el que estimen.

  Llegeix un fragment

  10/05/2017
  Promedio (0 Votos)