Barquetes de tonyina Barquetes de tonyina

A l'estiu es mengen menys greixos i es consumeixen més verdures i peix blau que a la resta d'estacions. Us presentem un plat saborós i mooolt fàcil de preparar, amb un toc "mariner" com és la tonyina, i amb el qual podreu sorprendre els pares i els amics, que us farà quedar bé i farà que una altra vegada us diguin això de: "preparat tu aquell plat que tan bé et sortia!"

Seguiu aquestes instruccions i sorpreneu els vostres amics amb un bon plat d'estiu fet per vosaltres!

 
Mireu què fàcil és!!

 

 

Ingredients:

1 llauna de tonyina
6 cullerades de nata
3 llesques de pa
30 grams de margarina
1 alvocat
suc d'una llimona
2 pebrots vermells tallats en tiretes
Sal i pebre
Preparació:  
 

 

1.Barregeu bé la tonyina amb una mica de sal i pebre, i afegiu a poc a poc la nata, fins que es formi una crema.

 


2. Unteu els panets amb margarina .

 


3. Damunt de cada llesca de pa, col·loqueu una porció d'aquesta crema.

 

4. Col·loqueu un trosset d'alvocat tallat en làmines i després en triangles. L'alvocat prèviament l'haureu passat per llimona perquè no s'enfosqueixi.

 

5. Decoreu les llesques amb els pebrots vermells.

Ja teniu les vostres barquetes de tonyina fetes!

 

Bon profit!

 

Torna a l'especial estiu►