Jugueu a les Fires!! Jugueu a les Fires!!

 

Amb l'arribada de les vacances nadalenques a diverses localitats de la província de Barcelona se celebren diverses fires infantils com les situades a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Manresa, Igualada i Vic. Són oportunitats de disfrutar d'activitats, jocs i activitats esportives. Tot un conjunt de possibilitats d'entreteniment pels infants.

 

 

Festival de la Infància (Barcelona): Entre el 27 de desembre i el 4 de gener se celebrarà el Festival de la Infància al Recinte de la Fira de Montjuïc. Trobaràs jocs, tallers, esports, art, solidaritat, cultura i il·lusió. En Gènius i la Valentina visitaran la mostra a l'estand de la Diputació de Barcelona.

 

Fira Infantil de Nadal (Cornellà de Llobregat) : La Fira de Cornellà es converteix en un gran Saló Infantil anomenat Fira Infantil de Nadal on entre els dies 19 i 31 de desembre trobaràs un munt de propostes culturals, esportives i d'esbarjo. 

Saló de la Infància : El Saló dels Xefs (Igualada) : Entre el 27 de desembre i el 4 de gener al recinte firal de Cal Carner es celebra una nova edició del El Saló de la Infància d'Igualada que enguany es dirà El Saló dels Xefs.

Festival Campi qui pugui (Manresa) : Tindrà lloc totes les tardes  entre el 27de desembre i el 4 de gener el Festival Campi Qui pugui a la localitat del centre de Catalunya.

Festival de la Infància, Nadal al Sucre (Vic) : Es farà al recinte del Sucre de Vic entre el 27 de desembre i el 3, una alternativa de lleure educatiu.

 

Recorda que a l'agenda trobaràs qualsevol activitat infantil que es faci a les Biblioteques Municipals de la Xarxa.

 

Torna a l'especial de Nadal