News

Crea un espai acollidor

Crea un espai acollidor

Tothom diu que quan llegeixes, la ment et porta a llocs que no podries visitar si no fos amb un llibre entre les mans. I això és cert. Però si a més, l’entorn on llegim és màgic, segur que ens vindran encara més ganes d’emprendre aquest viatge que és la lectura.

Es pot llegir al lavabo, es pot llegir al llit, al sofà o al tren. Qualsevol indret és vàlid per gaudir de la lectura. Però si volem atraure els no-lectors cap a aquest món fascinant (el món de la lectura), una bona manera de fer-ho és creant un espai que sigui atractiu.

Dit d’una altra manera: si vols que es llegeixi més a casa, crea un espai acollidor on vingui de gust ser-hi i llegir, llegir i llegir!

No cal tenir grans recursos, ni trobar grans espais. De vegades uns coixins ben posats, una estanteria a l’abast dels lectors més petits o una cortina que doni intimitat poden ser elements molt vàlids per crear aquests espais.

Us deixem un enllaç al Pinterest, on us hem recollit una selecció de racons de lectura per agafar idees. I recordeu que si creeu aquests espais, ens agradarà molt poder-los veure. Els podeu compartir al nostre perfil d’Instagram (@bibliostpol).

Aquest és el nostre Tip de lectura d’aquest mes: Crea un espai especial per llegir i segur que serà el racó més utilitzat de la casa.

29/04/2024