Notícies

L’hora menuda “Ballmanetes” a càrrec de Montse Dulcet

L’hora menuda “Ballmanetes” a càrrec de Montse Dulcet

Aquest trimestre a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana s’inicia una nova modalitat d’Hora Menuda: “Ballmanetes”. Sovint ens assalten dubtes sobre quins contes triar en cada situació, i sota la voluntat de crear experiències memorables amb els nostres petits, a vegades la falta de recursos pedagògics i d’idees és ben present.

Les sessions de BALLMANETES estan dissenyades amb l’objectiu principal de mostrar a les famílies una manera de començar a explicar contes als seus infants. Gaudir junts de la vivència d’explicar-se contes és fàcil i només cal saber per on començar. En aquestes sessions es donaran recursos que us ajudaran a estimular la sensorialitat de l’infant, fer créixer el vincle comunicatiu-afectiu i començar a caminar junts pel camí on coneixerem un gran amic per tota la vida : “Els llibres” i les històries que ens ajuden a entendre el món i a nosaltres mateixos. 

“El peix peixet vol trobar un tresor i els seus amics del fons del mar l’indicaran el camí. Vols acompanyar-lo en la seva cerca. Vine serà molt divertit!”

La persona encarregada de dirigir aquestes sessions és la Montse Dulcet, una pedagoga musical que treballa la música en totes les seves formes i expressions: educativa, com a formadora, en teràpia, i fins i tot en la creació artística. A través de la música, crea experiències per acompanyar les persones en el seu procés de creixement. Activitat dirigida a famílies amb nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 36 mesos. Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament mitjançant el formulari de la Biblioteca.

Més informació:

28/09/2023