Notícies

Vetllada de Sant Jordi a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

Vetllada de Sant Jordi a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

A la  Biblioteca hem celebrat Sant Jordi amb la programació de tres activitats.

La primera d’elles es va dur a terme dins el marc de la Fira “Lliga’t a la Terra, el dissabte 15 d’abril al Centre Cívic “La Fàbrica”. A la Fira es va presentar una selecció de llibres sobre l’horticultura, un espai de novel·les on les plantes són protagonistes, un espai de petits lectors i també contes per a totes les edats relacionats amb l’hort, les plantes i la natura. Una paradeta que va fer visible la biblioteca en un entorn diferent, i que va permetre a tots els visitants de la fira satisfer la curiositat i resoldre les seves preguntes i dubtes sobre el servei.
La resta d’activitats es van fer a la Biblioteca. El dijous 20 d’abril a les 19h a la sala Pau Casals vam poder gaudir de l’actuació del grup musical Sí, Senyor!, amb “Cançons de gresca”. L’espai es va omplir i com si es tractés d’una taverna, els quatre músics van començar a entonar cançons animades i conegudes per tots. El públic ben engrescat, no es va fer enrere quan en Jaume Arnella va proposar el joc d’ una tornada amb una roda de porrons amb moscatell. Una jornada ben animada i festiva.

L’endemà, el divendres 21, va ser el torn del públic xic. La Rat Cebrián amb l’espectacle “Anem al Rovelló?”, dirigit a un públic familiar. Les aventures d’ un cadell de gos ben conegut per l’obra de l’escriptor Josep Vallverdú Aixalà. En Rovelló, és el nom que li acaben donant arran de les seves habilitats per trobar aquests apreciats bolets. Al finalitzar l’espectacle es va fer la presentació oficial del nostre Rovelló, una rèplica del famós gos feta amb paper matxè, de manera participativa al llarg d’aquests dies a la biblioteca.

Moltes gràcies a tots els que vau venir i participar en les activitats en aquesta vetllada de Sant Jordi.

06/05/2023