Novetats Novetats

 • La Inmortal

  La Inmortal

  Ruiz Garzón, Ricard

  Barcelona : Edebé, 2017

  Premi Edebé de literatura infantil 2017

  Judit està a punt de fer 12 anys i dibuixa molt bé. Viu amb la seva mare i el seu avi a Ginebra, però el seu pare, un famós pintor, va marxar a Hongria quan era petita. Judit està preparant-se per participar a un concurs de dibuix quan, inesperadament, els escacs es creuen a la seva vida i comença a aficionar-se. Judit jugarà  moltes partides, però una d’elles li canviarà la vida. La disputarà contra el senyor Aliyat, un estrany  mestre d’escacs nascut a l’Iran, qui es comunica per enigmàtiques notes. El senyor Aliyat és detingut en plena onada de terrorisme integrista i la partida d’escacs de la Judit arribarà a canviar les regles del joc. Llegeix el primer capítol.

  14/09/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • ¿Te acuerdas?

  ¿Te acuerdas?

  Drvenkar, Zoran

  [Santa Marta de Tormes] : Lóguez, cop. 2017

  Un recorregut vital per la nostra infantesa, qui no recorda els dies feliços de la infància, carregats d’imaginació quan no hi havia presa per a aquesta parella d’avis que són els protagonistes de la nostra història. Junts recorren paisatges, coneixen follets, esperen a que amaini la pluja sota un arbre i es fan amics de divertits animals. Mil i un records que tindrem quan passin molts anys i mirem enrere moments màgics que no oblidarem. 

  13/09/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Yoga con niños

  Yoga con niños

  Alonso, Pablo

  Madrid : Jaguar, cop. 2017

  Yoga con niños és un llibre dirigit a pares, professors i adults interessats a compartir la pràctica de ioga amb nens. Pretén ser un llibre útil, un punt de partida perquè el lector segueixi creant les seves pròpies propostes “ioguis”. Per això, trobaràs idees variades per jugar, imaginar, crear i compartir aquesta mil·lenària disciplina amb els més petits.

  Adequat per a pares i mares.

  22/08/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Els tres porquets es caguen de por

  Els Tres porquets es caguen de por

  Samfaina de Colors

  Argelaguer : Discos a Mà, DL 2016

  Aquest disc ens vol explicar la por infantil amb música tradicional. Hi ha una història, la dels tres porquets, i la música s'ha triat amb molta cura en relació a cada situació de la història.

  A més Samfaina de Colors representa aquest espectacle a molts teatres.

  24/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • El principito

  El Principito

  [Barcelona] : Cameo Media, 2016

  Basada en la novel·la d'Antoine de Saint-Exupéry.

  Per a que l’agafin a una prestigiosa escola, la petita i la seva mare es traslladen de casa. La mare li té els dies organitzats al minut, la petita no té cap moment de descans, tot per aconseguir entrar a l’ Acadèmia Werth. Però el que no tenen en compte el vell veí, un excèntric i generós personatge. Ell li ensenyarà un món extraordinari on tot és possible. Un món on una vegada aquest veí que va ser aviador es va trobar amb un misteriós Petit Príncep. Llavors comença l’aventura de la petita en l’univers del Petit Príncep. I tornarà a descobrir la seva infantesa i que l’essencial és invisible als ulls.

  21/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • L’arbre de les mentides

  L'Arbre de les mentides

  Hardinge, Frances

  Barcelona : Bambú, 2017

  Premi Costa

  El pare de la Faith apareix mort sense que se sàpiga què ha passat exactament. Corre la brama que s’ha suïcidat, però la Faith es nega a acceptar-ho i es proposa investigar per desentrellar la veritat. Entre les pertinences del pare hi ha un arbre d’una espècie estranya: un arbre que s’alimenta de les mentides que li xiuxiuegen i que dóna uns fruits que revelen secrets ocults.

  20/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Plouen poemes

  Plouen poemes!

  Vic : Eumo, 2017

  Antologia de poemes que inclou més de cent trenta textos poètics agrupar en eixos temàtics: animals;  mesos, estacions i temps; contes i personatges; natura i univers; humanitat, sentiments i emocions; persones, oficis i vida quotidiana; jocs de llengua i cal·ligrames; món de la infància, jocs, cançons i festes. Els infants els podran llegir i compartir amb d’altres nens i amb els adults del seu entorn.

  19/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • L'Illa de Paidonèsia

  L'Illa de Paidonèsia

  Canosa, Oriol

  Barcelona : La Galera, 2017

  Premi Josep M. Folch i Torres 2016

  En Nicolau Rouretort, un nen de nou anys, viatja en vaixell amb els seus pares. I s'avorreix. Els pares, a més, lluny de divertir-se, discuteixen tota l'estona. Fins que en Nicolau decideix fer allò que li havia passat pel cap: agafar en préstec un dels bots de salvament i anar a una illa ben petita. Aquí començarà una aventura epistolar en què l'illa s'omple de nens i nenes, els adults no hi poden fer res i la cosa s'embolica de mala manera. O de bona manera, segons els ulls que ho mirin. Llegeix les primeres pàgines.

  19/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Casos cèlebres del detectiu John Chatterton

  Casos cèlebres del detectiu John Chatterton

  Pommaux, Yvan

  Barcelona : Ekaré, 2017

  El famós detectiu John Chatterton resol els casos més complicats gràcies a una hàbil barreja de talent, intuïció i cultura literària. Aquest llibre reuneix les seves investigacions més cèlebres: Detectiu John Chatterton, Lilia i El somni interminable. Tres històries plenes de misteri i humor, que evoquen el món del cinema, la novel·la negra i els contes tradicionals.

  21/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • D'aquí no passa ningú!

  D'aquí no passa ningú!

  Martins, Isabel Minhós

  Barcelona : Takatuka, 2017

  Hi havia una vegada un general que volia ser l’heroi d’una història. Però per tal que algú es converteixi en heroi d’una història, cal que faci alguna cosa que mereixi aquest honor: afrontar els perills amb coratge, atrevir-se a actuar quan es creu que s’ha de fer... i altres tants exemples que podríem donar. Malgrat això, el general d’aquesta història pensava que el camí més directe per convertir-se en heroi era aparèixer en un llibre. Fins i tot sense fer res d’especial. El general tenia un exèrcit de guàrdies que l’obeïa al peu de la lletra. Complien totes les ordres, fossin les que fossin. Un dia el general va prendre una decisió... Ben absurda, és clar! Mira com és

  20/07/2017
  Mitjana (0 Vots)