Listador de contenidos web Listador de contenidos web

 • Camins de llibertat

  Camins de llibertat

  Carranza, Maite

  Barcelona : Edebé, 2016

  Us ha passat mai que us heu sentit invisibles? Heu tingut algun cop l’horrible sensació que el noi que desitjaríeu que us mirés no us veu perquè formeu part del paisatge? Heu volgut plorar quan aquest noi us parla però us tracta amb la mateixa distància, fredor i indiferència com ho faria amb la caixera del supermercat? I, posats a endevinalles, us ha passat, potser, que us miri el noi equivocat? El que no us agrada, el que d’un dia per l’altre s’ha fet íntim dels vostres amics, apareix a totes les festes i ara és a totes les xarxes i a tots els mòbils? El noi que, no se sap com, acaba seient sempre al vostre costat. A mi sí. I aquest és el començament de la història que vaig viure l’estiu dels meus disset anys, al cim del Pirineus, abans d’endinsar-me en un passat familiar desconegut i inquietant.

  Llegeix el primer capítol.

  24/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Crenshaw : el gat invisible

  Crenshaw : el gat invisible

  Applegate, Katherine

  Barcelona : La Galera, 2016

  La regla número u de tot científic és que sempre hi ha una explicació lògica per a tot. Per exemple, com apareixen llaminadures per art de màgia quan gairebé no tenim prou menjar a casa? O, per què és difícil fer amics quan sempre tens gana? O, d'on ha sortit aquest paraigües tan ridícul? O, ¿com és possible que els meus pares creguin que no me'n adono que discuteixen quan arriben les factures? Però, el més important és que ha d'haver-hi una explicació lògica de per què l'amic imaginari que em vaig inventar fa anys s'està prenent un bany d'escuma a la nostra banyera!Em dic Jackson, a la tardor començaré cinquè de primària. Quan sigui gran vull ser científic d'animals. Sabies que un guepard pot córrer a 110km/h? Que un escarabat sense cap pot sobreviure dos setmanes? O que quan un llangardaix banyut s'enfada escup sang pels ulls? Honestament, crec que els fets són molt millor que les històries. No pots veure una història. No pots sostenir a la mà per mesurar-la. Ben mirat, les històries no són més que mentides. I a mi no m'agrada que em menteixin.

  La regla número u de tot científic és que sempre hi ha una explicació lògica per a tot. Per exemple, com apareixen llaminadures per art de màgia quan gairebé no tenim prou menjar a casa? O, per què és difícil fer amics quan sempre tens gana? O, d'on ha sortit aquest paraigües tan ridícul? O, ¿com és possible que els meus pares creguin que no me'n adono que discuteixen quan arriben les factures? Però, el més important és que ha d'haver-hi una explicació lògica de per què l'amic imaginari que em vaig inventar fa anys s'està prenent un bany d'escuma a la nostra banyera!

  24/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La pajarera de oro

  La Pajarera de oro o la verdadera historia de la princesa de sangre

  Castagnoli, Anna

  Albolote : Barbara Fiore, cop. 2016

  La llegenda i  verdadera història de la princesa de sang. Una cruel  i capritxosa princesa que atemoreix als seus súbdits amb insòlites peticions. Molt aficionada als ocells, la seva darrera ocurrència, és demanar exemplars de les més rares i llunyanes espècies i tot el que no acompleix els seus desitjos té un tràgic final. ZAS! Morir decapitat.

  21/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Max i els superherois

  Max i els superherois

  Bonilla, Rocío

  Barcelona : Animallibres, 2016

  Al Max el fascinen tots els superherois, però en té un de preferit: en realitat, es tracta d’una superheroïna: Megapower! Ella és valenta, pot programar computadores i desactivar bombes, té ultravisió i una força descomunal... Però el millor de tot és que Megapower és diferent dels altres superherois, i en Max sap molt bé per què. Així que si vols saber-ho tu també....

  21/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Jane, el zorro y yo

  Jane, el zorro y yo

  Arsenault, Isabelle

  Barcelona : Salamandra, 2016

  Obra gràfica de gran qualitat que tracta el tema del mobing escolar que pateix la protagonista una noia de 12 anys que viu a Canadà. Hauria de demanar ajuda a la seva mare però la troba sempre molt ocupada. Les aventures de Jane Eyre un personatge també molt infeliç són el seu únic refugi.

  30/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Cromàtic

  Cromàtic

  Com sona?

  [Barcelona] : Underpool, DL 2016

  Melodies tradiciones arrenjades amb sons moderns. El grup Com sona? està fent concerts de petit format amb les cançons d'aquest treball. 

  Com Sona? neix a Barcelona el 2005 amb la intenció d’apropar la música als infants de 0 a 6 anys.

  30/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • El Recuerdo de Marnie

  El Recuerdo de Marnie

  Madrid : Vértigo, DL 2016

  Anna és una noia solitaria, sense amics, que viu amb els seus pares adoptius. Un dia es enviada amb el senyor i la senyora Pegg. Allí, on s’estenen les dunes d’arena, coneix a una noia, la Marnie, que aviat es convertirà en la seva millor amiga. Però l’Anna descobrirà que la Marnie no és el que sembla....

  25/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Món natural : compendi visual de meravelles de la naturalesa

  Món natural : compendi visual de meravelles de la naturalesa

  Wood, Amanda

  Barcelona : Flamboyant, 2016

  Compendi visual de les meravelles de la naturalesa. Escull la teva pròpia aventura amb aquesta col·lecció de 77 gràfics explicatius que presenten milers de maneres en què els animals i les plantes s’han adaptat per sobreviure a la natura. Explora el perquè de l’aspecte i el comportament dels éssers vius i descobreix les interconnexions de la naturalesa. Segueix les fletxes, passa les pàgines i comença ja el viatge!

  25/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La Neu interminable

  La Neu interminable

  Fernández Paz, Agustín

  Alzira : Bromera, 2016

  Cinc guionistes es reuneixen en un hostal solitari amb la intenció de concentrar-se per a preparar una sèrie de televisió de por. Allà coincideixen amb tres hostes i el matrimoni que el regenta. Al cap de tres dies d’arribar, comença una tempesta que amenaça de no acabar mai i que els deixa totalment aïllats. Els companys descobreixen que a l’hostal ningú no és el que aparenta, i una por irrefrenable va filtrant-se en les seues vides. Aquest és el relat del que viuen els cinc guionistes, però també el missatge desesperat d’una de les protagonistes durant la llarga espera cap a un final incert.

  Llegiu-ne un fragment.

  26/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • El Barco escuela Tobermory

  El Barco escuela Tobermory

  Smith, Alexander MacCall

  Madrid : Siruela, 2016

  Ben i Fee són germans i han crescut en un submarí. Ara amb 13 anys a punt de fer aniran a un col·legi ben original: un vaixell-escola anomenat Tobermory,  prop de l’illa escocesa de Mull, on hi ha alumnes de tot el món per aprendre a navegar. Només iniciar les classes, un equip de filmació desembarca a l’illa i convida a en Ben a fer d’extra a la pel·lícula. Al principi tot sembla emocionant, però aviat en Ben i els seus amics començaran a notar coses estranyes ... Una trepidant aventura que posarà a prova el valor dels petits navegants.

  Llegiu-ne un fragment.

   

  26/01/2017
  Mitjana (0 Vots)