Novetats Novetats

 • Heidi

  Heidi

  Spyri, Johanna,

  Madrid : Nórdica, 2016

  En aquesta nova edició il·lustrada d’aquest clàssic es reuneixen les dues històries que composen les aventures de Heidi.

  Heidi és la història d’una petita òrfena de cinc anys a la que la seva tia ha de portar a viure amb el seu avi, un home solitari i rude, que viu com un ermità a les muntanyes d’un bonic poble dels Alps suïssos. Poc a poc, Heidi s’anirà guanyant l’afecte de l’avi i de tots els habitants de la vall, entre els que es troba en Pedro, el jove pastor del poble, que serà el company d’aventures. Aquesta plàcida i alegre vida a les muntanyes es veu interrompuda, quan Heidi marxa a la ciutat  a fer companyia a una noia de bona família que no pot caminar.

   

  10/05/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Leocadio, un león de armas tomar

  Leocadio, un león de armas tomar

  Silverstein, Shel

  Pontevedra : Kalandraka, cop. 2016

  Aquest lleó tant atípic, no només fuig dels caçadors, sinó que també se’ls menja i per a defensar-se aprèn a disparar amb els seus fusells. De tant practicar, arriba a convertir-se en campió de tir. Un dia, el propietari d’un circ li promet fer-lo famós si treballa per a ell. Llavors es trasllada a la ciutat i li posa el nom de Leocadio, el porta al perruquer, li fa un vestit nou, el far viatjar per tot arreu signant autògrafs,...

  Amb el temps, el lleó comença a experimentar les contradiccions de la societat moderna: aprèn modals, va als restaurants, far exercici, practica el patinatge, toca la guitarra,.. però ni la fama ni els diners semblen donar-li la felicitat. Així que en Leocadio qüestiona la seva identitat, Ha de comportar-se com un lleó, o ha d’actuar com un ésser humà?

   

  10/05/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • L'Espera

  L'Espera

  Henkes, Kevin

  Barcelona : Joventut, 2016

  Al principi eren cinc amics i tots semblaven esperar alguna cosa darrere la finestra: la lluna, el vent, la neu, o res en especial..

  L’espera és part de la infància, però en aquest àlbum és el nen qui observa com unes joguines esperen i veu la il·lusió de cadascuna d’elles quan passa allò que esperen, o com reaccionen quan passa alguna cosa que no esperaven...

  10/05/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • L'or de Boavista

  L'Or de Boavista

  Batem

  Barcelona : Base, 2016

  El pallasso Noè coneix en Marsupilami d'aventures anteriors. Quan fa una travessia pel riu Supopoaro s'ha d'aturar. Molt a prop d’on reparen el seu vaixell atrotinat hi ha un vell temple indígena de l’interior del qual sorgeixen unes estranyes i malèfiques rialles. Què és el que succeeix a l’interior del temple de Boavista?

  27/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Ets especial

  Ets especial

  Landry el Rumbero

  [Girona] : RGB, DL 2016

  Aquest és un treball de temes originals, que pretén aportar missatge propi, amb unes cançons que, més que infantils, es defineixen com a aptes per a tots els públics.

  És el tercer treball d'una banda de músics tots ells integrants de les més importants formacions de rumba catalana del país com La Troba Kung Fú, Sabor de Gràcia, AiAiAi, entre d’altres.

  27/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Las Aventuras de Topito

  Las Aventuras de Topito

  [Barcelona] : Rita & Luca, DL 2016

  Descobreix el mític personatge de l’animació txeca que ha donat la volta al món: el petit talp. La seva curiositat i picardia el porten a viure un munt d’aventures divertides i entranyables, que faran les delícies dels més petits. Una producció única carregada de valors positius com l’amistat, l’ecologisme, la creativitat o el respecte a la diferència.

   

  Tráiler oficial "Las aventuras de Topito" from RitaLucaFilms on Vimeo.

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Frida

  Frida

  Perez, Sébastien

  [Zaragoza] : Edelvives, 2016

  Una mirada intima i introspectiva a la personalitat d’aquesta genial pintora i uns de les principals icones de la cultura llatinoamericana del segle XX. El llibre alterna pensaments i reflexions de l’autor amb extractes de quaderns personals de la mateixa Frida.

   

  27/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Dos chicos besándose

  Dos chicos besándose

  Levithan, David

  Madrid : Nocturna, 2016

  Craig i Harry tenen 17 anys, un passat en comú i un objectiu actual: batre el rècord del petó més llarg de la història. Però també demostrar que dos nois fent-se un petó és quelcom completament normal. L’autor llegeix un fragment: 

   

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La Trompeta del cigne

  La Trompeta del cigne

  White, E. B.

  Barcelona : Viena, 2016

  Quan resulta que ets un cigne trompeter i neixes mut, com li ha passat a en Louis, tens un problema. Sobretot, si el teu pare no deixa de dir que això no s’havia vist mai a la família, fins ara! I la cosa es complica encara més quan t’enamores i vols declarar-te com ho fan tots els cignes trompeters... Sí, és un problema, però en Louis és molt espavilat i, sobretot, té uns quants amics que estan disposats a ajudar-lo, com en Sam, un nen que passa les vacances just al costat del llac on viu ell, o la professora que ensenya el cigne a escriure, o el barquer que el deixa instal·lar-se a l’Hotel Ritz de Boston. Al capdavall, quan un es vol comunicar, sempre troba la millor manera de fer-ho. I en Louis té les ganes i també té molta bufera!

   

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Un conill menut i saberut

  Un conill menut i saberut

  Gough, Julian

  [Barcelona] : Baula, 2016

  L’Óssa i el Conill són veïns, però tenen costums diferents, molt diferents. La bona convivència penja d’un fil fins que un dia tots dos es veuen en perill. Aleshores s’adonen que no hi ha res com tenir un amic al costat.

  28/03/2017
  Mitjana (0 Vots)