Gènius - Biblioteca Virtual

Cinema

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Animaniacs : el deseo de Wakko

  Animaniacs : el deseo de Wakko

  [Madrid] : Warner Bros, DL 2014

  Poseu-vos tots davant de la pantalla, reireu i us sorprendreu amb les peripècies de Yakko, Wakko, Dot i molt mes Animaniacs  coneguts.  A més la pel·lícula conté 15 cançons originals.

  Els protagonistas  entraran en una frenètica cursa per aconseguir un estel que curará a Dot, que ha caigut malalta i a més s’hauran d’enfrontar a la tirania del Baró Von Platz.

  Aquesta pel·lícula va posar el tancament definitiu de la sèrie de televisió amb el mateix nom, l’any 1999.

  Coproduida per Steven Spielberg és realment per a tota la familia pel seu humor intel·ligent.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. de L'Hospitalet de Llobregat de Tecla Sala.

  28/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La Caperucita Roja

  La Caperucita Roja

  Rubí : Títiris, DL 2012

  Les imatges són molt senzilles, coloristes i atractives i el context és facilment reconegut pels mes petits de la casa.

  La historia és narrada a un ritme repetitiu, com agrada als infants d’aquesta etapa, sempre amb el suport de cançons populars i una alegre música de fons.

  La durada del conte és de 10 minuts i el DVD també conté els quatre clips de les cançons que surten al conte.

  A les biblioteques també trobareu d’altres títols d’aquesta col·lecció.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  25/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La isla de Giovanni

  La Isla de Giovanni

  Barcelona : Selectavisión, DL 2015

  Basada en fets reals, aquesta història ens narra com Junpei i Kanta, dos germans que viuen a l'illa japonesa de Shitokan, veuen com la seva casa i el seu poble és ocupat pels soviètics un cop Japó perd la guerra. Els habitants del poble veuen com els seus drets queden molt minvats però la vida continua i una noia soviètica entrarà de ple en la vida d'aquests infants, en especial en la de Junpei.

  Una història commovedora per explicar-nos les injustícies que provoquen les guerres i com es poden enderrocar fronteres culturals o de pensament si es té la voluntat.

  A destacar els fons pictòrics de les imatges, diferents i molt bonics! Si sou amants de l'animació amb contingut, no deixeu de veure-la.

   

  Recomanat per Sergi Portela Villalón. Bib. Marc de Vilalba de Cardedeu

  09/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • El chico

  El Chico

  Barcelona : Savor, DL 2010

  Un nen és abandonat per la seva mare que veu que no es podrà fer càrrec d'ell, el deixa al cotxe d'uns senyors rics però la sort farà que el nadó acabi en mans d'un espavilat vagabund amb un cor enorme.
  Fantàstica pel·lícula, tendre i emotiva, amb tocs de comicitat i de drama en parts iguals. Us agradarà descobrir Charles Chapin i la seva figura del vagabund. La mirada de Chaplin cap als més desfavorits no li impedeix fer broma i fer-nos passar una bona estona descobrint, de pas, un dels clàssics imprescindibles del cinema.

  I saps què? El director i actor es va basar en experiències viscudes durant la seva infantesa per construir el relat.

  ;

  Recomanat per Sergi Portela Villalón. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

  29/11/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • La tumba de las luciérnagas

  La Tumba de las luciérnagas

  Barcelona : Jonu Media, DL 2008

  Seita i Setsuko es veuran obligats a sobreviure als constants bombardejos que pateix el Japó durant la Segona Guerra Mundial. Sols hauran d'intentar fer camí en un món difícil.

  Aquesta pel·lícula tracta sobre l'amor incondicional de dos germans, sobre els desastres de la guerra, sobre el respecte que hem de tenir els éssers humans. No us enganyarem, estem davant d'un drama. Però aquesta pel·lícula és de visió obligatòria i més si sou persones sensibles a la bellesa. No us deixarà indiferents!

  Isao Takahata, un dels cofundadors de l'estudi Ghibli, va estrenar aquesta meravella el 1988 al mateix temps que ho va fer Hayao Miyazaki amb El meu veí Totoro. Totes dues pel·lícules van esdevenir èxits sense precedents i s'han consolidat com a clàssics de l'animació.

  Recomanat per Sergi Portela Villalón. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

  28/10/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • James y el melocotón gigante

  James y el melocotón gigante

  [S.l.] : Walt Disney Company, DL 2002

  Pel·lícula d'animació que es basa en el llibre amb el mateix títol. El James viu amb les seves tietes, que li fan la vida impossible, però tot canvia quan es troba un enorme préssec gegant.

  Extret de la guia de lectura 100 anys de Roald Dahl feta per la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat.

  19/09/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • La canción del mar

  La Canción del mar

  Madrid : Karma, DL 2015

  La Saoirse i en Ben, els germans protagonistes d'aquesta meravellosa aventura, viuen en un far amb el seu pare i el seu gos fins que la Saoirse fa 6 anys. És en aquell moment quan els dos nens, molt a contracor, aniran a la ciutat a viure amb la seva àvia. I és tot just aquí quan la història es posa més emocionant; les ganes de tornar al far i l'enyorança de la seva mare, faran que els nens aconsegueixin l'impossible!

  Descobrireu com n'és d'especial la dolça Saoirse; la seva misteriosa atracció pel mar, per nedar amb les foques com si en fos una més, una clau, un abric i una preciosa cançó màgiques... faran que aquesta trepidant aventura, basada en una màgica llegenda irlandesa, conquereixi el cor de petits i grans.

  Aquesta delicada joia de l'animació, del director d' El secreto del libro de Kells, va ser nominada als Òscars 2014 com a millor llargmetratge d'animació.

   

  Recomanada per Mónica Cardenal Arenas. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat.

  05/09/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Futbolín

  Futbolín

  Madrid : Universal, cop. 2014

  Pel·lícula d'animació d'aventures, amb un plus d'interès si t'agrada el futbol. Amadeo és un especialista jugant al futbolí però el que no s'imagina és que la passió i l'estima que ha posat en les petites figuretes de fusta del seu passatemps li ajudaran en l'aventura més gran de la seva vida. Tots ells s'hauran d'enfrontar als interessos destructors d'un gran crack del futbol i tu riuràs amb les pensades dels petits jugadors del futbolí.

  El 2013 va aconseguir el Premi Goya al millor llargmetratge d'animació.

  Recomanat per María José Delgado. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  28/10/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Los cocodrilos

  Los Cocodrilos

  Madrid : Paramount, cop. 2011

  Entretenida pel·lícula alemanya d'una banda de joves d'entre 10 i 14 anys anomenada Els Cocodrils. El lema de l'Olaf, la Maria, el Theo, el Peter, el Willy i el Hannes és "Valor, força i honestedat" i totes aquestes virtuts les posen de manifest quan uns atracadors entria a la botiga de la mare d'en Hannes. La colla dels cocodrils intentarà resoldre el cas, i se'ls unirà Kai, un jove molt intel·ligent i amb aficions detectivesques que va en una cadira de rodes. 

  Aquesta és la primera pel·lícula de les tres que protagonitza aquesta colla i no només normalitza la integració de les persones amb alguna discapacitat, també defensa postures antiracistes en moments de l'aventura.

  L'argument està basat en el llibre de l'escriptor Max von der Grün, del mateix títol.

  Recomanat per María José Delgado. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  28/10/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Gigantes

  Gigantes

  [S.l.] : Premium, cop. 2012

  Tombatossals va ser un gegant mític de la província de Castelló. Aquest personatge, bo i solidari, és el protagonista d'aquesta divertida pel·lícula amb els seus grans amics Arrancapins, Cagueme, Bufanúbols i Tragapinyols. Els gegants vivien tranquilament en la Cova de les Meravelles al mig de les muntanyes fins que van ser cridats pel Rei Barbut per arreglar els greus problemes que patia el regne: atacs de bandits, sequera als camps, enfrontaments amb éssers fantàstics…

  Els gegants es veuran envoltats en moltes aventures en les que usaran els seus poders i molta bona voluntat.

  Recomanat per María José Vega Delgado. Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  28/10/2016
  Mitjana (0 Vots)