Gènius - Biblioteca Virtual

Música

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • De colors : música i animació per a tota la família

  De colors : música i animació per a tota la família

  Mel i Sucre

  Palma : Blau, DL 2016

  La Jèssica i el Pere són els autors De Colors un àlbum fet amb el cor, amb unes lletres que venen d’un món imaginari, on tot és possible. Tots dos formen el grup d’animació infantil Mel i Sucre que viatja per tot arreu creant cançons per fer un món millor, on tots som únics, on no hi ha fronteres, on està permès somiar i imaginar que si desitges alguna cosa amb molta força serà possible. Però recorda, has de riure, ballar, jugar, cantar, escoltar, compartir, crear i sobretot… ser feliç!

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  20/09/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Bada botó

  Bada botó

  Vega, Anna

  [Barcelona] : Bellaterra Música, 2016

  Aquest CD a banda de la música que ens regala, va acompanyat d'un llibre didàctic que fomenta d’una manera molt engrescadora, el valor que tenen les coses petites per als nostres infants. Adreçat al més petits, i perquè no, a tothom que el vulgui gaudir, conté melodies dolces interpretades per les pedagogues musicals Anna Veiga i Marta Comellas.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  14/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Sempre de vacances

  Sempre de vacances

  2 Princeses Barbudes

  [S.l.] : CK, DL 2015

  Sempre és un goig tornar a escoltar a les 2princesesbarbudes, la bona sintonia que desprenen els seus discos és un petit tresor per a tots els que ens agrada la música. Melodies dedicades al bon temps, a les orenetes, als somnis i perquè no també al fred,com es habitual alguns dels instruments que utilitzen són de joguina.

  La presentació de l’àlbum també és molt acurada, en format de llibre i amb unes il·lustracions espectaculars que reforcen encara més les lletres de les cançons. 

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  15/06/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Toca't el melic

  Toca't el melic

  [Barcelona] : Blanco y Negro DL 2016

  Aquí tens el nou cd del Mic, personatge molt apreciat pels més petits, gràcies a la programació del canal super3. Disfrutaràs de setze cançons, més una de regal: la sintonía del programa, amb lletres super fresques i noves melodies que conviden a saltar i ballar.

  Totes elles amb les veus d’en Mic, el Cincsegons i un grup de nens i nenes que desprenen molta energia. I ara… ja saps:  MAC, MEC, MIC, TOCA’T EL MELIC.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  26/05/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Lullaby chill out

  Lullaby chill out

  Madrid : Rumor, DL 2016

  Cançons de bressola amb Lullaby chill out, és un recull de temes molt apropiats per escoltar amb els més petits i transportar-los allà on es troben totes les emocions, les formes i els colors. Aquesta experiència viva i compartida fa que l’infant es relaxi i gaudeixi de la melodia.

  La meitat de les cançons segur que les coneixeu ja que són adaptacions de velles cançons populars espanyoles.

  recomanat per Mercè Bercero Margalef . Bib de Viladecans

  28/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • De poetes cançonetes

  De poetes, cançonetes

  Xuclà, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2016

  Recull de cançons infantils compostes per Toni Xuclà, amb poemes originals que tenen com a objectiu sembrar la llavor de la poesia d’autors com: la Joana Raspall, la Lola Casas, Miquel Martí i Pol, Núria Albert i d’altres poetes del nostre país. Les lletres són molt fàcils de recordar ja que parlen de coses i situacions de la vida diària de cadascun de nosaltres. Hem de destacar que els temes estan interpretats per reconeguts cantants dels panorama musical català, sensibilitzats pel món dels infants.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  29/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Teletumàcat

  Teletumàcat

  Més Tumàcat

  [S.l.] : Shasta Daisy, [2015?]

  Si us agrada la gresca aquest és el vostre grup Teletumàcat!! Els dos interpretets, en Rínxols i la Panxulia han decidit que s’acabat l’avorriment i ens han preparat una barrega de cançons que no et sabriem dir quina és la més divertida i esbojarrada de totes. Des de El rock del peix bullit, passant pel Planeta vermell arribant A la Xina des del sofà, on t’ho passes pippa amb un llibre i acabant per La rumba dels Més tumàcat!! També hi ha un llibret amb la lletra de les cançons i un DVD, segur que no us decepcionarà!

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  28/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Cançons de butxaca

  Cançons de butxaca

  Cuberes, Carles

  [Sant Vicenç de Castellet] : [Carles Cuberes], DL 2014

  Ja tenim entre nosaltres un nou cd de Carles Cuberes que ens transporta en el temps, recordant aquelles rondalles i cançons infantils tan nostres. Ei, també hi ha de noves no us penseu, i si us agrada ballar també ho podeu fer, petits i grans, que no pari la música!

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  24/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • A fer nones!

  A fer nones!

  Giménez, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2011

  En Toni Giménez és un músic especialitzat en públic infantil, aquest cop s’adreça als més menuts amb un projecte molt acurat de cançons de bressol d’arreu del món, cantades en castellà, català i anglès, segons la seva procedència.

  Quan les sentiu de ben segur que us entraran ganes de dormir, la tendresa de la lletra i la música ens endinsaran en un món oníric.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  09/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Arkandú

  Arkandú

  Club Super 3

  Barcelona : Blanco y Negro, DL 2015

  L’Equip del Club Super3: Sr. Pla, Lila, Pati Pla, Pau, Desmond, Fluski, Rick i l’Àlex acompanyats aquesta vegada per ESMUC (Cors de l’Escola Música de Catalunya) i l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) ens demostren un cop més amb Arkandú que no era una casualitat l’èxit que tenien, sinó que tenen molt de talent!

  Si ho voleu esbrinar no deixeu d’escoltar aquest disc, a les seves lletres: hi ha monstres, amistats, aventures, i molts... sentiments Ei! També les podeu ballar.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  29/11/2016
  Mitjana (0 Vots)