Gènius - Biblioteca Virtual

Música

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • A tot drap!

  A tot drap!

  Daban, Àngel

  Salt : Origami, DL 2005

  Aquesta música és clarament per a un públic familiar que es vulgui moure A tot drap! com diu el títol del cd. Segur que molts de vosaltres coneixeu el seu intèrpret, Àngel Daban, gran creador de música infantil catalana que ha trepitjat molts escenaris. Ens presenta ritmes nous i una nova manera d’entendre la realitat, viatjant d’un lloc a l’altre: amb cotxe, bicicleta, moto, tren, autocar…i tot allò que té rodes, l'acompanyen als cors el grup musical infantil La Tresca.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  15/02/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Dimbaaya

  Dimbaaya

  [Mataró] : Nat Team, DL 2014

  Dimbaaya és un repertori de cançons de cuna africanes, concretament del Senegal, amb llengua del país, interpretades per mares i dones cuidadores, acompanyades d'instruments de percussió i corda. El ritme és molt lent, pausat i suau com gairebé totes les cançons de bressol que parlen de tenir cura dels infants, de vetllar-los i de allunyar-los dels monstres, amb unes lletres molt dolces, alegres i positives. Escoltant-les es creen moments realment màgics.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  23/01/2018
  Mitjana (0 Vots)
 • Musiquetes per a la bressola

  Musiquetes per a la Bressola

  Barcelona : Troctant, DL 2008

  Aquest disc, és un recull de cançons tradicionals de parla catalana adreçat a tots els públics, tan petits com grans, que volen escoltar música del nostre país. Estan interpretades per cantants d’arreu de Catalunya com Joan Garriga, Joan Miquel Oliver, Pep Gimeno, Carles Belda, Meritxell Gener, Feliu Ventura… i molts més que segur et sonaran quan els escoltis.

  Recomanació de Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  18/12/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Els tres porquets es caguen de por

  Els Tres porquets es caguen de por

  Samfaina de Colors

  Argelaguer : Discos a Mà, DL 2016

  Tots coneixeu el conte dels tres porquets, oi? Però segur que no heu sentit mai cançons enllaçades amb la història. Doncs no deixeu d’escoltar a Samfaina de Colors i el seu CD que ens farà “cagar de por” i a la vegada cantar i ballar amb la seva música.

  És un veritable espectacle de contes i cançons per a nens i nenes de 2 a 4 anys que siguin molt però que molt valents, Auuuuu!!

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans

  13/11/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Tots som súpers

  Tots som súpers!!

  Club Super 3

  Barcelona : Blanco y Negro, p. 2016

  El Club Super 3 ja té 25 anys de vida, per celebrar-ho ens han fet un disc on mostren tota la seva trajectòria, amb una pila d’èxits com: Tots som súpers, Anys i Anys, Qui s’enganxa a la rodantxa, Clubisupersom, Arkandú, M’agrada l’esport… i tantes altres que segur hem ballat.

  També hi trobaràs un CD simfònic amb versions de grups i cantants com Els Catarrres, Els Amics de les Arts, Gemma Humet, Joan Dausà, Judit Nederman, Elena Gadel, Joan Colomo, Enric Verdaguer, Arnau Tordera i com no SP3 amb Clubifaximàtic.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans

  19/10/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • De colors : música i animació per a tota la família

  De colors : música i animació per a tota la família

  Mel i Sucre

  Palma : Blau, DL 2016

  La Jèssica i el Pere són els autors De Colors un àlbum fet amb el cor, amb unes lletres que venen d’un món imaginari, on tot és possible. Tots dos formen el grup d’animació infantil Mel i Sucre que viatja per tot arreu creant cançons per fer un món millor, on tots som únics, on no hi ha fronteres, on està permès somiar i imaginar que si desitges alguna cosa amb molta força serà possible. Però recorda, has de riure, ballar, jugar, cantar, escoltar, compartir, crear i sobretot… ser feliç!

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  20/09/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Bada botó

  Bada botó

  Vega, Anna

  [Barcelona] : Bellaterra Música, 2016

  Aquest CD a banda de la música que ens regala, va acompanyat d'un llibre didàctic que fomenta d’una manera molt engrescadora, el valor que tenen les coses petites per als nostres infants. Adreçat al més petits, i perquè no, a tothom que el vulgui gaudir, conté melodies dolces interpretades per les pedagogues musicals Anna Veiga i Marta Comellas.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  14/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Sempre de vacances

  Sempre de vacances

  2 Princeses Barbudes

  [S.l.] : CK, DL 2015

  Sempre és un goig tornar a escoltar a les 2princesesbarbudes, la bona sintonia que desprenen els seus discos és un petit tresor per a tots els que ens agrada la música. Melodies dedicades al bon temps, a les orenetes, als somnis i perquè no també al fred,com es habitual alguns dels instruments que utilitzen són de joguina.

  La presentació de l’àlbum també és molt acurada, en format de llibre i amb unes il·lustracions espectaculars que reforcen encara més les lletres de les cançons. 

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  15/06/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Toca't el melic

  Toca't el melic

  [Barcelona] : Blanco y Negro DL 2016

  Aquí tens el nou cd del Mic, personatge molt apreciat pels més petits, gràcies a la programació del canal super3. Disfrutaràs de setze cançons, més una de regal: la sintonía del programa, amb lletres super fresques i noves melodies que conviden a saltar i ballar.

  Totes elles amb les veus d’en Mic, el Cincsegons i un grup de nens i nenes que desprenen molta energia. I ara… ja saps:  MAC, MEC, MIC, TOCA’T EL MELIC.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  26/05/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Lullaby chill out

  Lullaby chill out

  Madrid : Rumor, DL 2016

  Cançons de bressola amb Lullaby chill out, és un recull de temes molt apropiats per escoltar amb els més petits i transportar-los allà on es troben totes les emocions, les formes i els colors. Aquesta experiència viva i compartida fa que l’infant es relaxi i gaudeixi de la melodia.

  La meitat de les cançons segur que les coneixeu ja que són adaptacions de velles cançons populars espanyoles.

  recomanat per Mercè Bercero Margalef . Bib de Viladecans

  28/04/2017
  Mitjana (0 Vots)