Gènius - Biblioteca Virtual

Música

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Teletumàcat

  Teletumàcat

  Més Tumàcat

  [S.l.] : Shasta Daisy, [2015?]

  Si us agrada la gresca aquest és el vostre grup Teletumàcat!! Els dos interpretets, en Rínxols i la Panxulia han decidit que s’acabat l’avorriment i ens han preparat una barrega de cançons que no et sabriem dir quina és la més divertida i esbojarrada de totes. Des de El rock del peix bullit, passant pel Planeta vermell arribant A la Xina des del sofà, on t’ho passes pippa amb un llibre i acabant per La rumba dels Més tumàcat!! També hi ha un llibret amb la lletra de les cançons i un DVD, segur que no us decepcionarà!

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  28/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Cançons de butxaca

  Cançons de butxaca

  Cuberes, Carles

  [Sant Vicenç de Castellet] : [Carles Cuberes], DL 2014

  Ja tenim entre nosaltres un nou cd de Carles Cuberes que ens transporta en el temps, recordant aquelles rondalles i cançons infantils tan nostres. Ei, també hi ha de noves no us penseu, i si us agrada ballar també ho podeu fer, petits i grans, que no pari la música!

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  24/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • A fer nones!

  A fer nones!

  Giménez, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2011

  En Toni Giménez és un músic especialitzat en públic infantil, aquest cop s’adreça als més menuts amb un projecte molt acurat de cançons de bressol d’arreu del món, cantades en castellà, català i anglès, segons la seva procedència.

  Quan les sentiu de ben segur que us entraran ganes de dormir, la tendresa de la lletra i la música ens endinsaran en un món oníric.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  09/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Arkandú

  Arkandú

  Club Super 3

  Barcelona : Blanco y Negro, DL 2015

  L’Equip del Club Super3: Sr. Pla, Lila, Pati Pla, Pau, Desmond, Fluski, Rick i l’Àlex acompanyats aquesta vegada per ESMUC (Cors de l’Escola Música de Catalunya) i l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) ens demostren un cop més amb Arkandú que no era una casualitat l’èxit que tenien, sinó que tenen molt de talent!

  Si ho voleu esbrinar no deixeu d’escoltar aquest disc, a les seves lletres: hi ha monstres, amistats, aventures, i molts... sentiments Ei! També les podeu ballar.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  29/11/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Petites i boniques cançons per a infants

  Petites i boniques cançons per a infants

  Tonietti, Jordi

  Empordà : Jordi Tonietti, DL 2015

  En el nou treball de Jordi Tonietti, podem escoltar peces populars infantils de 0 a 5 anys com: Cargol treu banya, El gall i la gallina, El gegant del Pi, Plou i fa sol i d'altres prou conegudes per tots nosaltres i molt ben acompanyat aquest cop, pel seu fill Oriol.

  Ens adonarem que tot just fa servir instruments, això és per poder destacar i entendre bé la lletra, originàriament aquestes cançons gairebé no tenien música.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans

  28/10/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Cançons i danses per celebrar les festes

  Cançons i danses per celebrar les festes

  Barcelona : Graó, 2003

  Aquest cop no us recomanem un, ni dos, ni tres, ni quatre, sinó cinc disc! de danses i cançons de cadascuna de les nostres festes tradicionals. Dins la caixa dels cd, hi ha una guia didàctica molt completa anomenada "Olla de grills" de Pep Alsina, on trobareu la lletra de les cançons, la seva procedència, el desenvolupament de les danses i tot un seguit de suggeriments d'activitats festives, organitzades en grups d'edats fins els 14 anys.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  30/09/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Iupiià!

  Iupiià!

  Giménez, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2015

  Aquí teniu un nou CD de Toni Giménez, on trobareu un repertori de cançons populars, versionades amb un ritme autèntic que segur us fan venir ganes de ballar. Potser són temes que mai han estat a les llistes de les millors cançons, però de ben segur que tothom les coneix i ens fan feliços.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  05/09/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Acoustic dreamland

  Acoustic dreamland

  [New York] : Putumayo, p. 2011

  Els pares han cantat cançons de bressol als infants durant centenars d'anys, i cada cultura té les seves. Aquest àlbum recull cançons de bressol de Nord Amèrica en format acústic, per a petits i grans. Un viatge musical pel país dels somnis!

  El segell Putumayo Kids presenta als infants altres cultures a través de la música d'arreu del món. Podeu trobar-ne uns quants a la Xarxa de Biblioteques.

  Recomanat per Febe Mendoza Méndez. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

   

  15/07/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • L'enciclopèdia baixeta de la nit

  L'Enciclopèdia baixeta de la nit

  2 Princeses Barbudes

  [Barcelona?] : Edicions Barbudes, DL 2013

  T'agrada la nit? Què en saps? Què passa de nit? Les Princeses Barbudes et conviden a fer un viatge musical per fenòmens, personatges, animals i coses de la nit. I mentre escoltes el disc, pots mirar l'Enciclopèdia Baixeta de la nit, on trobaràs dibuixos de les cançons que segur que t'agradaran!

  Recomanat per Febe Mendoza Méndez. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu

  17/06/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • 1,2,3 pica bressola

  1, 2, 3...pica bressola

  [Barcelona] : Discmedi, DL 2012

  Un recull de 25 cançons populars i algun poema, versionades per un munt d'artistes coneguts!
  Podeu trobar continguts addicionals al web de l'espai bressola : contes, vídeos, propostes didàctiques... per a les famílies i mestres.
  El projecte, promogut pels Amics de la Bressola, compta amb la col·laboració d'artistes dels Països Catalans que donen suport a les Escoles Associatives de la Catalunya Nord, que tenen l'objectiu de ser escoles modernes i, a més, recuperar la llengua i la cultura catalanes.

  Més informació

  Recomanat per Febe Mendoza Méndez. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu

  20/05/2016
  Mitjana (0 Vots)