Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Animaniacs : el deseo de Wakko

  Animaniacs : el deseo de Wakko

  [Madrid] : Warner Bros, DL 2014

  Poseu-vos tots davant de la pantalla, reireu i us sorprendreu amb les peripècies de Yakko, Wakko, Dot i molt mes Animaniacs  coneguts.  A més la pel·lícula conté 15 cançons originals.

  Els protagonistas  entraran en una frenètica cursa per aconseguir un estel que curará a Dot, que ha caigut malalta i a més s’hauran d’enfrontar a la tirania del Baró Von Platz.

  Aquesta pel·lícula va posar el tancament definitiu de la sèrie de televisió amb el mateix nom, l’any 1999.

  Coproduida per Steven Spielberg és realment per a tota la familia pel seu humor intel·ligent.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. de L'Hospitalet de Llobregat de Tecla Sala.

  28/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Teletumàcat

  Teletumàcat

  Més Tumàcat

  [S.l.] : Shasta Daisy, [2015?]

  Si us agrada la gresca aquest és el vostre grup Teletumàcat!! Els dos interpretets, en Rínxols i la Panxulia han decidit que s’acabat l’avorriment i ens han preparat una barrega de cançons que no et sabriem dir quina és la més divertida i esbojarrada de totes. Des de El rock del peix bullit, passant pel Planeta vermell arribant A la Xina des del sofà, on t’ho passes pippa amb un llibre i acabant per La rumba dels Més tumàcat!! També hi ha un llibret amb la lletra de les cançons i un DVD, segur que no us decepcionarà!

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  28/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La Caperucita Roja

  La Caperucita Roja

  Rubí : Títiris, DL 2012

  Les imatges són molt senzilles, coloristes i atractives i el context és facilment reconegut pels mes petits de la casa.

  La historia és narrada a un ritme repetitiu, com agrada als infants d’aquesta etapa, sempre amb el suport de cançons populars i una alegre música de fons.

  La durada del conte és de 10 minuts i el DVD també conté els quatre clips de les cançons que surten al conte.

  A les biblioteques també trobareu d’altres títols d’aquesta col·lecció.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  25/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Cançons de butxaca

  Cançons de butxaca

  Cuberes, Carles

  [Sant Vicenç de Castellet] : [Carles Cuberes], DL 2014

  Ja tenim entre nosaltres un nou cd de Carles Cuberes que ens transporta en el temps, recordant aquelles rondalles i cançons infantils tan nostres. Ei, també hi ha de noves no us penseu, i si us agrada ballar també ho podeu fer, petits i grans, que no pari la música!

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  24/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • A fer nones!

  A fer nones!

  Giménez, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2011

  En Toni Giménez és un músic especialitzat en públic infantil, aquest cop s’adreça als més menuts amb un projecte molt acurat de cançons de bressol d’arreu del món, cantades en castellà, català i anglès, segons la seva procedència.

  Quan les sentiu de ben segur que us entraran ganes de dormir, la tendresa de la lletra i la música ens endinsaran en un món oníric.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  09/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La isla de Giovanni

  La Isla de Giovanni

  Barcelona : Selectavisión, DL 2015

  Basada en fets reals, aquesta història ens narra com Junpei i Kanta, dos germans que viuen a l'illa japonesa de Shitokan, veuen com la seva casa i el seu poble és ocupat pels soviètics un cop Japó perd la guerra. Els habitants del poble veuen com els seus drets queden molt minvats però la vida continua i una noia soviètica entrarà de ple en la vida d'aquests infants, en especial en la de Junpei.

  Una història commovedora per explicar-nos les injustícies que provoquen les guerres i com es poden enderrocar fronteres culturals o de pensament si es té la voluntat.

  A destacar els fons pictòrics de les imatges, diferents i molt bonics! Si sou amants de l'animació amb contingut, no deixeu de veure-la.

   

  Recomanat per Sergi Portela Villalón. Bib. Marc de Vilalba de Cardedeu

  09/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Arkandú

  Arkandú

  Club Super 3

  Barcelona : Blanco y Negro, DL 2015

  L’Equip del Club Super3: Sr. Pla, Lila, Pati Pla, Pau, Desmond, Fluski, Rick i l’Àlex acompanyats aquesta vegada per ESMUC (Cors de l’Escola Música de Catalunya) i l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) ens demostren un cop més amb Arkandú que no era una casualitat l’èxit que tenien, sinó que tenen molt de talent!

  Si ho voleu esbrinar no deixeu d’escoltar aquest disc, a les seves lletres: hi ha monstres, amistats, aventures, i molts... sentiments Ei! També les podeu ballar.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  29/11/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • El chico

  El Chico

  Barcelona : Savor, DL 2010

  Un nen és abandonat per la seva mare que veu que no es podrà fer càrrec d'ell, el deixa al cotxe d'uns senyors rics però la sort farà que el nadó acabi en mans d'un espavilat vagabund amb un cor enorme.
  Fantàstica pel·lícula, tendre i emotiva, amb tocs de comicitat i de drama en parts iguals. Us agradarà descobrir Charles Chapin i la seva figura del vagabund. La mirada de Chaplin cap als més desfavorits no li impedeix fer broma i fer-nos passar una bona estona descobrint, de pas, un dels clàssics imprescindibles del cinema.

  I saps què? El director i actor es va basar en experiències viscudes durant la seva infantesa per construir el relat.

  ;

  Recomanat per Sergi Portela Villalón. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

  29/11/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • Petites i boniques cançons per a infants

  Petites i boniques cançons per a infants

  Tonietti, Jordi

  Empordà : Jordi Tonietti, DL 2015

  En el nou treball de Jordi Tonietti, podem escoltar peces populars infantils de 0 a 5 anys com: Cargol treu banya, El gall i la gallina, El gegant del Pi, Plou i fa sol i d'altres prou conegudes per tots nosaltres i molt ben acompanyat aquest cop, pel seu fill Oriol.

  Ens adonarem que tot just fa servir instruments, això és per poder destacar i entendre bé la lletra, originàriament aquestes cançons gairebé no tenien música.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans

  28/10/2016
  Mitjana (0 Vots)
 • La tumba de las luciérnagas

  La Tumba de las luciérnagas

  Barcelona : Jonu Media, DL 2008

  Seita i Setsuko es veuran obligats a sobreviure als constants bombardejos que pateix el Japó durant la Segona Guerra Mundial. Sols hauran d'intentar fer camí en un món difícil.

  Aquesta pel·lícula tracta sobre l'amor incondicional de dos germans, sobre els desastres de la guerra, sobre el respecte que hem de tenir els éssers humans. No us enganyarem, estem davant d'un drama. Però aquesta pel·lícula és de visió obligatòria i més si sou persones sensibles a la bellesa. No us deixarà indiferents!

  Isao Takahata, un dels cofundadors de l'estudi Ghibli, va estrenar aquesta meravella el 1988 al mateix temps que ho va fer Hayao Miyazaki amb El meu veí Totoro. Totes dues pel·lícules van esdevenir èxits sense precedents i s'han consolidat com a clàssics de l'animació.

  Recomanat per Sergi Portela Villalón. Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu.

  28/10/2016
  Mitjana (0 Vots)