Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • Lullaby chill out

  Lullaby chill out

  Madrid : Rumor, DL 2016

  Cançons de bressola amb Lullaby chill out, és un recull de temes molt apropiats per escoltar amb els més petits i transportar-los allà on es troben totes les emocions, les formes i els colors. Aquesta experiència viva i compartida fa que l’infant es relaxi i gaudeixi de la melodia.

  La meitat de les cançons segur que les coneixeu ja que són adaptacions de velles cançons populars espanyoles.

  recomanat per Mercè Bercero Margalef . Bib de Viladecans

  28/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • L'enigma del Quixot : les tres bessones

  L'Enigma del Quixot : les tres bessones

  Capdevila, Roser

  [Barcelona] : Cromosoma, DL 2005

  Les tres bessones han aprés moltes coses en aquesta aventura.  Si vols saber-les tu també no et perdis aquesta pel·lícula.

  L'Anna, l'Helena i la Teresa han d’ajudar a Miguel de Cervantes a trovar un dels capítols del seu famós llibre, el Quixot.  Aquell capítol on l’autor menciona el títol d’un llibre que tres lletres, que comença per TI i que hi porta el blanc…

  Per això demanaran ajuda a tots els amics que han fet als contes pels quals han passat (Gutemberg, la rateta que escombrava l’escaleta, James Watt –l’inventor de la màquina del temps-…).

  A més coneixeràs la fórmula màgica que porta les tres bessones per tot el món i tots els temps: “Aburrida, aburrida, envians  on sigui de seguida!”

  Trobaràs dos discos òptics: un amb la pel·lícula i un altre amb extres molt interessants: el making off i petits reportatges per aprendre a dibuixar les tres bessones, les diferents parts d’un llibre, conèixer les veus dels persontages i més sorpreses.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  21/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • De poetes cançonetes

  De poetes, cançonetes

  Xuclà, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2016

  Recull de cançons infantils compostes per Toni Xuclà, amb poemes originals que tenen com a objectiu sembrar la llavor de la poesia d’autors com: la Joana Raspall, la Lola Casas, Miquel Martí i Pol, Núria Albert i d’altres poetes del nostre país. Les lletres són molt fàcils de recordar ja que parlen de coses i situacions de la vida diària de cadascun de nosaltres. Hem de destacar que els temes estan interpretats per reconeguts cantants dels panorama musical català, sensibilitzats pel món dels infants.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  29/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Las aventuras de Hols, el príncipe del sol (La princesa encantada)

  Las Aventuras de Hols

  Valladolid : Divisa, DL 2007

  Vols viure una aventura màgica a la Prehistòria? Mira aquesta pel·lícula i acompanya a Hols, el príncep del sol, en les seves peripècies per vèncer al dimoni Grunwald, que va destruir el poble on vivien el pare de Hols i tots els seus habitants.

  Hols haurà d’unir a tot el poble i descubrir l’obscur secret  d’una jove solitària que es trova al bosc . Des del començament  anirà amb ell l’espasa del sol,  que va extreure de l’esquena del gegant de pedra Rocko i que té grans poders.

  Tot això amb punts còmics i cançons.

  La pel·lícula transmet valors com la solidaritat i la humilitat.

  Va ser dirigida, a l’any 1968, per Isaho Takahata i Hayao Miyazaki (aquest últim guanyador de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Animació per 'El viaje de Chihiro').

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  21/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Animaniacs : el deseo de Wakko

  Animaniacs : el deseo de Wakko

  [Madrid] : Warner Bros, DL 2014

  Poseu-vos tots davant de la pantalla, reireu i us sorprendreu amb les peripècies de Yakko, Wakko, Dot i molt mes Animaniacs  coneguts.  A més la pel·lícula conté 15 cançons originals.

  Els protagonistas  entraran en una frenètica cursa per aconseguir un estel que curará a Dot, que ha caigut malalta i a més s’hauran d’enfrontar a la tirania del Baró Von Platz.

  Aquesta pel·lícula va posar el tancament definitiu de la sèrie de televisió amb el mateix nom, l’any 1999.

  Coproduida per Steven Spielberg és realment per a tota la familia pel seu humor intel·ligent.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat.

  21/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Teletumàcat

  Teletumàcat

  Més Tumàcat

  [S.l.] : Shasta Daisy, [2015?]

  Si us agrada la gresca aquest és el vostre grup Teletumàcat!! Els dos interpretets, en Rínxols i la Panxulia han decidit que s’acabat l’avorriment i ens han preparat una barrega de cançons que no et sabriem dir quina és la més divertida i esbojarrada de totes. Des de El rock del peix bullit, passant pel Planeta vermell arribant A la Xina des del sofà, on t’ho passes pippa amb un llibre i acabant per La rumba dels Més tumàcat!! També hi ha un llibret amb la lletra de les cançons i un DVD, segur que no us decepcionarà!

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  28/02/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La Caperucita Roja

  La Caperucita Roja

  Rubí : Títiris, DL 2012

  Les imatges són molt senzilles, coloristes i atractives i el context és facilment reconegut pels mes petits de la casa.

  La historia és narrada a un ritme repetitiu, com agrada als infants d’aquesta etapa, sempre amb el suport de cançons populars i una alegre música de fons.

  La durada del conte és de 10 minuts i el DVD també conté els quatre clips de les cançons que surten al conte.

  A les biblioteques també trobareu d’altres títols d’aquesta col·lecció.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  25/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Cançons de butxaca

  Cançons de butxaca

  Cuberes, Carles

  [Sant Vicenç de Castellet] : [Carles Cuberes], DL 2014

  Ja tenim entre nosaltres un nou cd de Carles Cuberes que ens transporta en el temps, recordant aquelles rondalles i cançons infantils tan nostres. Ei, també hi ha de noves no us penseu, i si us agrada ballar també ho podeu fer, petits i grans, que no pari la música!

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  24/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • A fer nones!

  A fer nones!

  Giménez, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2011

  En Toni Giménez és un músic especialitzat en públic infantil, aquest cop s’adreça als més menuts amb un projecte molt acurat de cançons de bressol d’arreu del món, cantades en castellà, català i anglès, segons la seva procedència.

  Quan les sentiu de ben segur que us entraran ganes de dormir, la tendresa de la lletra i la música ens endinsaran en un món oníric.

  Recomanat per Mercé Bercero Margalef. Bib. de Viladecans

  09/01/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • La isla de Giovanni

  La Isla de Giovanni

  Barcelona : Selectavisión, DL 2015

  Basada en fets reals, aquesta història ens narra com Junpei i Kanta, dos germans que viuen a l'illa japonesa de Shitokan, veuen com la seva casa i el seu poble és ocupat pels soviètics un cop Japó perd la guerra. Els habitants del poble veuen com els seus drets queden molt minvats però la vida continua i una noia soviètica entrarà de ple en la vida d'aquests infants, en especial en la de Junpei.

  Una història commovedora per explicar-nos les injustícies que provoquen les guerres i com es poden enderrocar fronteres culturals o de pensament si es té la voluntat.

  A destacar els fons pictòrics de les imatges, diferents i molt bonics! Si sou amants de l'animació amb contingut, no deixeu de veure-la.

   

  Recomanat per Sergi Portela Villalón. Bib. Marc de Vilalba de Cardedeu

  09/01/2017
  Mitjana (0 Vots)