Gènius - Biblioteca Virtual

Totes les recomanacions

Els bibliotecaris recomanen Els bibliotecaris recomanen

 • El nen i el món

  El Nen i el món

  [Barcelona] : Rita & Luca, DL 2015

  Poseu, tota la família, els ulls tan grans com els del protagonista. Us caldran per mirar l’original viatge d’un nen del camp a la ciutat que us arribarà al cor. (S’entén que hagi estat premiat a diferents Festivals de cinema).

  La pel·lícula ens acompanya per línies i formes vives i alegres des d’un lloc idílic a un món controlat per la tecnologia representat per colors mes foscos i formes més estàtiques.

  La banda musical -la història no té diàlegs- canvia a cada seqüència per fer-nos sentir més a prop de les peripècies del personatge.

  El Nen i el món està recomanada per a infants a partir de 7 anys, encara que la seva estètica, música i colors poden atreure els més petits.

  El DVD conté un complement de 25 minuts amb el Making of molt interessant i divulgatiu.

  La distribuidora té a la seva pàgina web un complet dossier pedagògic descarregable.

   

  Recomanat per María José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  31/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Bada botó

  Bada botó

  Vega, Anna

  [Barcelona] : Bellaterra Música, 2016

  Aquest CD a banda de la música que ens regala, va acompanyat d'un llibre didàctic que fomenta d’una manera molt engrescadora, el valor que tenen les coses petites per als nostres infants. Adreçat al més petits, i perquè no, a tothom que el vulgui gaudir, conté melodies dolces interpretades per les pedagogues musicals Anna Veiga i Marta Comellas.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  14/07/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Este es un perro, Charlie Brown

  Éste es un perro, Charlie Brown

  Schulz, Charles M.

  [Madrid] : Warner, cop. 2010

  Encara que no hagis llegit cap tira al còmics de Snoopy segur que reconeixes l’imatge d’un dels gossos més famosos del món i del seu amo, en Charlie Brown.

  I si ja saps qui són, també sabràs que Snoopy i la seva colla tan especial han viscut moltes aventures des de fa molt anys.

  En aquesta pel·lícula els amics i amigues de Snoopy ja están farts de les excentricitats d’aquest i l’envien a un camp d’entrenament de cadells. Snoopy agafa la seva maleta, el seu plat de menjar pero… no és un gos obedient precisament…

  Gaudeix amb les peripècies de la colla d’amics que tampoc no voldran perdre de vista el seu amic de quatre potes tan emprenyador.

  El DVD inclou dues històries mes dins dels continguts extres.

  A més, aquesta pel·lícula va ser estrenada per al 65 aniversari i per celebrar l’esdeveniment han llançat l’aplicació Peanutize Em! Character Creator en la qual podràs crear el teu propi personatge de Peanuts i compartir-ho a través de les teves xarxes socials.

  Recomanat per María José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  22/06/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Sempre de vacances

  Sempre de vacances

  2 Princeses Barbudes

  [S.l.] : CK, DL 2015

  Sempre és un goig tornar a escoltar a les 2princesesbarbudes, la bona sintonia que desprenen els seus discos és un petit tresor per a tots els que ens agrada la música. Melodies dedicades al bon temps, a les orenetes, als somnis i perquè no també al fred,com es habitual alguns dels instruments que utilitzen són de joguina.

  La presentació de l’àlbum també és molt acurada, en format de llibre i amb unes il·lustracions espectaculars que reforcen encara més les lletres de les cançons. 

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  15/06/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Jacobo Lobo

  Jacobo Lobo

  Madrid : Paramount, DL 2011

  Si tens més de 7 anys, ja pots veure aquesta pel·lícula de suspens.

  Imagina’t que les nits de lluna plena se t’omple de pèl tot el cos i et surt un morro punxarrut, una mandíbula molt forta i unes urpes punxagudes. Què t’està passant?

  Doncs el mateix que a Jacobo, un nen amb una vida normal fins que es converteix en un nen-llop i comença a viure aventures misterioses i divertides.

  Aquesta pel·lícula està basada en les peripècies del protagonista dels llibres del mateix títol escrits per l’autor holandés Paul von Loon, èxit de vendes al su país i que va voler amb aquest personatge ensenyar als nens i les nenes a valorar l’amistat i respectar les diferències utilitzant el misteri i la comèdia.

  Aquests són els llibres sobre el mateix personatge.

  Recomanat per María José Vega. Bib Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

   

  31/05/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Toca't el melic

  Toca't el melic

  [Barcelona] : Blanco y Negro DL 2016

  Aquí tens el nou cd del Mic, personatge molt apreciat pels més petits, gràcies a la programació del canal super3. Disfrutaràs de setze cançons, més una de regal: la sintonía del programa, amb lletres super fresques i noves melodies que conviden a saltar i ballar.

  Totes elles amb les veus d’en Mic, el Cincsegons i un grup de nens i nenes que desprenen molta energia. I ara… ja saps:  MAC, MEC, MIC, TOCA’T EL MELIC.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Biblioteca de Viladecans.

  26/05/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Lullaby chill out

  Lullaby chill out

  Madrid : Rumor, DL 2016

  Cançons de bressola amb Lullaby chill out, és un recull de temes molt apropiats per escoltar amb els més petits i transportar-los allà on es troben totes les emocions, les formes i els colors. Aquesta experiència viva i compartida fa que l’infant es relaxi i gaudeixi de la melodia.

  La meitat de les cançons segur que les coneixeu ja que són adaptacions de velles cançons populars espanyoles.

  recomanat per Mercè Bercero Margalef . Bib de Viladecans

  28/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • L'enigma del Quixot : les tres bessones

  L'Enigma del Quixot : les tres bessones

  Capdevila, Roser

  [Barcelona] : Cromosoma, DL 2005

  Les tres bessones han aprés moltes coses en aquesta aventura.  Si vols saber-les tu també no et perdis aquesta pel·lícula.

  L'Anna, l'Helena i la Teresa han d’ajudar a Miguel de Cervantes a trovar un dels capítols del seu famós llibre, el Quixot.  Aquell capítol on l’autor menciona el títol d’un llibre que tres lletres, que comença per TI i que hi porta el blanc…

  Per això demanaran ajuda a tots els amics que han fet als contes pels quals han passat (Gutemberg, la rateta que escombrava l’escaleta, James Watt –l’inventor de la màquina del temps-…).

  A més coneixeràs la fórmula màgica que porta les tres bessones per tot el món i tots els temps: “Aburrida, aburrida, envians  on sigui de seguida!”

  Trobaràs dos discos òptics: un amb la pel·lícula i un altre amb extres molt interessants: el making off i petits reportatges per aprendre a dibuixar les tres bessones, les diferents parts d’un llibre, conèixer les veus dels persontages i més sorpreses.

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  21/04/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • De poetes cançonetes

  De poetes, cançonetes

  Xuclà, Toni

  Sabadell : Picap, DL 2016

  Recull de cançons infantils compostes per Toni Xuclà, amb poemes originals que tenen com a objectiu sembrar la llavor de la poesia d’autors com: la Joana Raspall, la Lola Casas, Miquel Martí i Pol, Núria Albert i d’altres poetes del nostre país. Les lletres són molt fàcils de recordar ja que parlen de coses i situacions de la vida diària de cadascun de nosaltres. Hem de destacar que els temes estan interpretats per reconeguts cantants dels panorama musical català, sensibilitzats pel món dels infants.

  Recomanat per Mercè Bercero Margalef. Bib. de Viladecans.

  29/03/2017
  Mitjana (0 Vots)
 • Las aventuras de Hols, el príncipe del sol (La princesa encantada)

  Las Aventuras de Hols

  Valladolid : Divisa, DL 2007

  Vols viure una aventura màgica a la Prehistòria? Mira aquesta pel·lícula i acompanya a Hols, el príncep del sol, en les seves peripècies per vèncer al dimoni Grunwald, que va destruir el poble on vivien el pare de Hols i tots els seus habitants.

  Hols haurà d’unir a tot el poble i descubrir l’obscur secret  d’una jove solitària que es trova al bosc . Des del començament  anirà amb ell l’espasa del sol,  que va extreure de l’esquena del gegant de pedra Rocko i que té grans poders.

  Tot això amb punts còmics i cançons.

  La pel·lícula transmet valors com la solidaritat i la humilitat.

  Va ser dirigida, a l’any 1968, per Isaho Takahata i Hayao Miyazaki (aquest últim guanyador de l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Animació per 'El viaje de Chihiro').

  Recomanat per Maria José Vega. Bib. Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat

  21/04/2017
  Mitjana (0 Vots)