Receptes d'estiu

Si tens 20 minuts i tʻagrada cuinar, et proposem un repte! Series capaç de cuinar una de les coques més famoses de Catalunya? Aprofita que lʻestiu és temps de revetlles i celebracions, per cuinar aquest dolç que, a més, és molt fàcil de fer!

INGREDIENTS

3 planxes de pasta de full

250g de llardons

100g de pinyons

100g d'ametlles tallades

250g sucre

1 ou

 

PREPARACIÓ

1.- Estira amb el corró les tres planxes de pasta de full en forma rectangular fins que
tinguin la mida de la safata del forn.

2.- Escampa els llardons per sobre d’una de les planxes.

3.- Cobreix-ho amb una altra planxa de pasta de full i posa-hi més llardons a sobre.

4.- Posa a sobre la tercera planxa i passa el corró per sobre.

5.- Tanca els voltants de la coca amb els dits.

6.- Bat un ou.

7.- Pinta la coca.

8.- Escampa per sobre les ametlles i els pinyons fins que quedi ben cobert. Posa el
sucre per sobre.

9.- Posa la coca a la safata del forn a temperatura màxima durant 10 minuts o bé
fins que vegis que el sucre s’ha fos.

 

 

Descarrega't aquí la imatge de la recepta sencera

Ves a l'especial  d'estiu

Ves a Gènius