Gènius - Biblioteca Virtual

pv comic recomanacio conan - Gènius

Ruta de navegació

Busca llibres, música i cinema al catàleg aladí

Els bibliotecaris recomanen

Detectiu Conan

Detectiu Conan

Aoyama, Gosho

Barcelona : Planeta DeAgostini, 2003

El Detectiu Conan és una manga creat pel mangakaGoshoAoyama. S'inicià l'any 1994 i ja supera els 80 volums i els 700 episodis d'animació. A Espanya ha estat publicat i retransmès en català i castellà.

ShinichiKudo és un jove detectiu de 17 anys que no deixa cap cas sense resoldre... "només hi ha una veritat!". Seguint els passos del seu ídol, el personatge de ficció i detectiu SherlockHolmes, utilitza la seva intel·ligència i agudesa per  investigar i resoldre qualsevol cas.

En una excursió al parc d'atraccions, s'acomiada de la seva amiga Ran Mouri, i presencia un intercanvi sospitós entre uns homes vestits de negre. És descobert i li administren un verí que el converteix físicament en un nen de 7 anys però amb la ment intacta. Per amagar la seva identitat es farà anomenar Conan Edogawa (basant-se en els nomes dels escriptors Arthur Conan Doyle i RampoEdogawa) i anirà a viure amb la Ran i el seu pare, el detectiu KogoroMouri.

Al llarg de la història en Conan resoldrà casos impossibles, amb l'ajuda dels invents del professor Agasa, com si els resolgués el propi Kogoro; sempre intentant aconseguir informació sobre els homes de negre.

En Shinichi es vol convertir en el SherlockHolmes del segle XX, i les semblances entre aquests dos personatges es fan visibles, des de l'enginy i raonament per resoldre els casos com la seva reiterada col·laboració amb la policia. 

L'autor, en GoshoAoyama, ens ofereix un seguit de picades d'ullet a la novel·la detectivesca. El nom dels personatges, per exemple, ens recorden autors i/o detectius de ficció: Conan Edogawa (Conan Doyle i RampoEdogawa), ShinichiKudo (shinichi fa referència al significat "única veritat" i KudoShunsaku), Ran Mouri (representació japonesa del nom de Maurice Leblanc), KogoroMouri (KogoroAkechi, creat per Edogawa).

Aconseguirà en Shinichi recuperar el seu cos?

No us perdeu les històries d'aquest petit gran detectiu!

Descarrega't a eBiblio les seves aventures

Més aventures a eBiblio

Per a més informació:

Recomanat per Núria Maymó. Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts.

06/04/2020

Notícies!!

Novetats

Destaquem