Linus

Linus és un noi seriós, intel·ligent, intel·lectual i ben informat, que parlar sobre teologia i està interessat especialment per la Bíblia. Sempre està ple de bones intencions i ajuda els seus amics a millorar l’ànim (especialment a Charlie Brown, que té tendència a estar deprimit). És, al mateix temps, molt insegur i per això porta sempre una manteta que l’ajuda a sentir-se millor. Aquesta manta és desitjada per l’Snoopy i odiada per la Lucy. No cal dir que tots dos volen fer-la desaparèixer per diferents motius. 

La seva germana gran, que té la molesta afició a ficar-se amb ell, és la Lucy i el seu millor amic és en Charlie Brown.

Com va passar al 1959 amb la Sally, el 14 de juliol de 1952 es va anunciar a la tira el naixement del Linus abans de que aparegués la seva imatge per primera vegada cinc dies més tard i vam esperar encara tres dies més per saber quin era el seu nom.

És junt a la Sally Brown i el Schroeder l'únic personatge que ha crescut físicament, en contraposició a la resta de protagonistes que només van modificar el seu vestuari o van tindre certes modificacions físiques lleus poc significatives.

Sabies que:

  • Cada Halloween (31 d’octubre), en Linus va un  hort  de carbasses a esperar l’arribada de la Gran Carbassa. Aquest personatge, que mai no apareix, és una mena de Pare Noel que porta joguines a tots els infants.
  • Linus considerava que la seva professora, Senyoreta Othmar,  és "una joia entre joies" (fins que va cometre l’error de parlar en contra de les mantes).

Ves a la resta de personatges

““
““
““
““
““
““
““
““
““
““

Pinta amb colors : Linus

Torna a peanuts