Sally Brown

Sally és la germana petita del Charlie Brown. És innocent, simpàtica i de bon cor, però també bastant ignorant, mandrosa i insegura.

La seva va ser una presentació en parts. Abans de la seva aparició,  vam saber, a través d’una conversa telefònica del Charlie amb l’hospital, que havia nascut. Va ser el 26 de maig de 1959, però ens vam assabentar del seu nom una setmana més tard i vam haver d’esperar més de dos mesos (23 d’agost) per conèixer-la físicament

Sally té una gran curiositat i es fa preguntes sobre totes les coses (per què els nens han d'anar a l'escola? Per què no les postres primer?), però si la resposta no li agrada o no l’enten, no busca més explicacions i acaba la seva cerca dient "A qui l’importa?"

Malgrat la seva infinita curiositat, no li va bé a l’escola per un problema de malapropisme (ús incorrecte de paraules en el lloc d’altres que sonen d'una manera pareguda. El resultat és un sense sentit, però divertit). L’edifici, però, li serveix per confiar els seus problemes, perquè sap que aquest l’ajudarà i la protegirà  deixant caure un maó sobre qualsevol que no la tracti bé.

Sabies que:

  • És un dels pocs personatges de la tira còmica que creix. La resta manté la mateixa edat durant 50 anys.
  • Aprofita qualsevol ocasió per traslladar-se a viure a l’habitació de Charlie Brown. Més d’una vegada aquest s’ha trobat, en tornar a casa, que les seves coses hi havien desaparegut.
  • Escriu cartes d’insatisfacció al Pare Noel
  • Està absolutament enamorada del Linus al que anomena Dolç Babboo.
  • La seva activitat favorita és veure la televisió

Ves a la resta de personatges

““
““
““
““
““
““
““
““
““
““

Pinta amb colors : les preguntes de Sally

Torna a peanuts