Snoopy

Snoopy va aparèixer per primera vegada el 4 d'octubre de 1950 com a mascota de Charlie Brown, però la seva personalitat va fer és convertís en el personatge més famós i estimat de tot el públic.

Tot i haver-se donat a conèixer amb les característiques d’un gos reial, caminant a quatre potes i no parlant en absolut (ni se’ns mostrava els seus pensament), va acabar prenent molt protagonisme i una personalitat realment atractiva en poc temps. En les seves intervencions es produeix una barreja entre els fets reals i aquells que ell s’imagina. La seva imaginació és prodigiosa  i fa que la seva vida sigui distreta, interessant, formidable: a vegades és un escriptor d’èxit; a vegades un aviador (com el Baró Roig), un explorador, advocat ... És, a més un amant dels llibres, un col·leccionista d’art, un expert en cervesa d’arrel. Però les seves aventures mai, mai coincideixen amb el moment de l’àpat o amb la migdiada a la seva caseta vermella.

Sabies que:

  • Snoopy és un gos Beagle
  • Llegeix Guerra i pau de l’escriptor rus Lev Tolstoi (1225 pàgines) al ritme d'una paraula al dia
  • Inicialment havia de dir-se Sniffy, però ja existia un gos amb aquest nom en altra tira còmica i Schulz va optar per canviar d’idea.
  • El seu aniversari oficial és el 10 d’agost
  • Té molts germans, però el més conegut és Spike, que viu al desert amb l'única companyia d'un cactus.
  • Knott's Berry Farm, ubicat a California, és el  primer parc temàtic d’Amèrica (es va fundar el 1920) i té una part dedicada a Snoopy i els seus amics.

Ves a la resta de personatges

““
““
““
““
““
““
““
““
““
““

Torna a peanuts