Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

Dia de la dansa
Dia de la dansa

Ballarina en acció

Mitjana (0 Vots)

El 29 d'abril de cada any, se celebra a tot el món el Dia Internacional de la dansa.

Durant aquest dia, les persones que es dediquen al món de la dansa: ballarins, coreògrafs, professors..., organitzen moltes activitats per apropar la dansa i donar-la a conèixer a tots els públics.

Cada any, un personatge famós relacionat amb aquest món, és escollit per redactar el Missatge del Dia Internacional de la Dansa. A Catalunya cada any també es fa un missatge diferent. Aquest any ha fet un missatge Cesc Gelabert  que destaca que la dansa "Suma i acumula per poder imaginar el futur" . Llegeix aquí el missatge sencer.

Aquest dia, a les vostres ciutats, pobles, ... trobaràs moltes activitats relacionades amb la dansa. Des d'exposicions fotogràfiques, o xerrades de professionals, fins a tallers i classes gratuïtes de danses de tot tipus: dansa clàssica, dansa moderna... segur que trobas alguna que t'agradi!

Si vols conèixer les últimes notícies i l'agenda de les activitats relacionades amb el món de la dansa a Catalunya, ho pots fer consultant la pàgina web de l'Associació de Professionals de la dansa de Catalunya. Segur que et donarà idees per celebrar aquest dia.

Que dansis molt!
 

Font d'informació: Consejo Internacional de la Danza