Gènius - Biblioteca Virtual

Detall d’article

Article Article

34è Saló Internacional del Còmic de Barcelona
34è Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Ibáñez ha fet el cartell d'aquest any 2016

Mitjana (0 Vots)

La XXXIV edició del Saló del Còmic tindrà lloc entre els dies 5 i 8 de maig de 2016. La trobaràs als Palaus 1 i 2  de la Fira Barcelona Montjuïc. L'accés es farà per Avinguda Reina Maria Cristina. Un cop més es tornen a superar els metres disponibles, aquest cop hi haurà més de 45.000 metres quadrats.

És un Saló pensat pel públic  de diverses edats i gustos on els expositors ofereixen les últimes novetats de llançaments editorials, té la presència de coneguts autors i dibuixants ja sigui signant obres, ja sigui per donar conferències. 

Les activitats seran molt diverses. Hi haurà tallers de còmic, classes magistrals, presentacions de pel·lícules relacionades amb la historieta, conferències i per primer cop un espai amb diversos youtubers. Ara parlem també dels videojocs i de les exposicions.

Nintendo disposarà d'un gran espai on provar les seves últimes novetats com Zelda o Pokémon.

Dins del programa d'exposicions trobaràs un total d'onze de diferents. Destaquem  Vinyetes sobre rodes, basada en la presència de cotxes, motos i bicicletes al còmic. La mostra comptarà amb una vintena de vehicles reals, entre  motos que han competit al París-Dakar, donat que s'han publicat diversos còmics sobre aquest ral·li. També hi ha altra dedicada a Francico Ibàñez pel seu 80è aniversari. A més aquest dibuixant ha fet el cartel d'aquesta edició, ple de bafarades, una autèntica novetat si veiem els d'altres anys.

El Saló dedica un espai d'activitats als nens i nenes entre els 3 i els 9 anys on es faran manualitats. Enguany la temàtica de les activitats tindrà a veure amb el trànsit i la conducció segura.

Mira aquest petit anunci sobre el Saló:

 

Font d'informació: Ficomic