Fons especial

El Poble-sec

La col·lecció local de la biblioteca està formada per documents que fan referència al districte de Sants-Montjuïc, i més concretament al barri del Poble-sec i als seus escriptors i artistes.

En aquest fons podeu trobar informació sobre la història i orígens del barri del Poble-sec, així com la seva urbanització i arquitectura. També es poden consultar guies d'entitats i associacions veïnals, així com guies de serveis i d'equipaments del districte.

Alhora, trobareu informació i obres sobre autors, artistes i personatges del barri, com ara Joan Manuel Serrat, Francisco González Ledesma, Sebastià Gasch, etcètera. 

Tanmateix, hi ha una secció de diaris i revistes de publicacions del barri i per al barri.

Els documents es poden trobar en qualsevol tipus de format: llibres, revistes, audiovisuals, fulletons, dossiers, etcètera. Es poden localitzar a l'àrea general a la planta 1, a la secció que els agrupa sota les sigles CL.

Acostumen a ser documents exclosos de préstec, ja que se'n prioritza la consulta a sala. Tot i així, en el cas que se'n tingui més d'un exemplar, la biblioteca en facilita el préstec.

Informació complementària:
Temes: Espectacles , Art i cultura, Història local, Societat
Etiquetes: