Guia de lectura

Petits exploradors

Petits exploradors
Guia creada per:

Als més petits de casa (i als grans també) els encanta sortir a la natura a explorar tot allò que els envolta però, abans de tot, és molt important anar ben preparat. Conèixer el nostre entorn, saber què cal fer si ens perdem, com hem de llegir un mapa, què hem de dur a sobre en cada cas, etcètera, són aspectes que cal tenir presents abans de començar. Per aquest motiu, des del Prestatge de Turisme hem preparat aquest especial amb tot de materials que permetran als infants anar ben preparats a descobrir món. 

Si busques idees, no dubteu en consultar les nostres propostes al Prestatge Virtual de Turisme

Data de creació: 12/06/2017

Última actualització: 13/06/2019

Explorem!

Petit explorador
Mitjana (0 Vots)

Una guia gratuïta a Barcelona d’ activitats infantils i juvenils per sortir amb nens durant les vacances, casals d’estiu, colònies, caps de setmana… Agenda infantil a Barcelona per gaudir del temps lliure amb els nens i també a Tarragona, Lleida i Girona.

Sortir amb nens
Mitjana (0 Vots)

Espai per parlar sobre infants, per compartir experiències, inquietuts, dubtes, anècdotes i tot el que vulguis! Et proposem activitats infantils, activitats familiars, espectacles infantils, receptes de cuina per fer amb nens, manualitats infantils, museus per anar amb nens, granges d’animals, conta contes, exposicions infantils, parcs infantils, parcs d’aventura, passejades i moltes coses més!

Time Out – Propostes amb nens
Mitjana (0 Vots)

Els millors llocs i activitats de Barcelona per sortir amb la família.

Barcelona petits
Mitjana (0 Vots)

Propostes i espais divertits per sortir amb nens.

Descobrir amb nens
Mitjana (0 Vots)

Descobrir Catalunya amb nens.

Tot nens
Mitjana (0 Vots)

Sortir amb nens amb cotxet. Rutes per fer en família.

No hi ha qui ens pari
Mitjana (0 Vots)

Sortides amb nens petits per la muntanya.

Tornar