Guia de lectura

Expliquem la vida amb un conte... Emocions i sentiments

Expliquem la vida amb un conte... Emocions i sentiments
Guia creada per:
  • Tiana. Biblioteca Can Baratau

Les emocions i els sentiments són a dins nostre des del moment del nostre naixement i tenen un paper importantíssim en la construcció de la nostra personalitat i de les nostres futures relacions amb els altres.

De vegades, els més menuts poden necessitar eines que els ajudin a entendre els seus sentiments i també els dels altres. I heus ací, la funció d'aquesta guia.

Els contes poden esdevenir aquesta eina per comprendre i exterioritzar el que sentim en cada moment. I la lectura pot ser un bon moment per compartir emocions, sentiments i idees entre petits i grans.

Un moment en què infants i adults aprenen a comunicar, somiar i pensar.

Data de creació: 03/02/2016

Última actualització: 27/04/2016

T'estimo! (L'amor entre amics i familiars)


Sempre t'estimaré
En un dels capítols de la sèrie Friends, es fa la lectura del conte: Sempre t'estimaré. Aquesta sèrie és una comèdia de situació nordamericana que es va emetre a casa nostra a finals del segle XX i principis del segle XXI.
Enamorados
Es tracta de la visualització del conte de la il·lustradora infantil francesa Rebecca Dautremer. Aquest conte que porta per títol: Enamorados, destaca per les seves il·lustracions, on predomina el color vermell i el seu tamany, que fan d'aquest conte un àlbum il·lustrat. Ens ofereix unes il·lustracions que no deixaran indiferents ni a petits ni a grans.
Amor de balenes
Es tracta de la visualització de la cançó escrita per Toni Giménez sobre dues balenes, mare i fill que emprenen un viatge cap a la costa de l'Atlàntic.
L'amor amb els cinc sentits
La germana de la Rosa està malalta d'amor i la Rosa es pregunta com serà això d'estar enamorada, quin gust tindrà?
Torna a l'inici