Notícies

Avui, fem un any!

Ara fa un any, el 22 de maig de 2017, que la Biblioteca Vall d’Alfatà va obrir les portes al públic. Al llarg d’aquest any de vida hem anat definint la nostra manera de ser i de fer, és a dir la personalitat de la Biblioteca. El nostre projecte bibliotecari posa l’accent en l’aprenentatge i el coneixement. Ens hem proposat ser un espai de descoberta i experimentació científica, tècnica, artística i social que combini l’aprenentatge a partir de la manipulació, l’observació i la interacció amb l’entorn per a totes les edats i facilitant l’accés a la informació.

 

D’aquesta idea han nascut els nostres projectes:  Com un artista, Experimenta, Punt Crític, Grup de conversa en anglès... No deixem de banda, però, el foment a la lectura i per tant, també oferim: Hora del conte, Clubs de lectura, Edició de guies de lectura, Guies de novetats, recomanacions, Narracions per adults...

 

Sembla que aquesta aposta ha estat un encert, els resultats d’un any ens avalen. La vostra bona acollida és l’estímul necessari per seguir en aquesta direcció.

 

Gràcies en nom de tot l’equip de la Biblioteca Vall d’Alfatà! Segur que seguirem celebrant tenir una Biblioteca com la nostra!

 

 

22/05/2018 16:42h