Notícies Notícies

Supernit a les biblioteques (25 maig 2019)
Supernit a les biblioteques (25 maig 2019)

Les biblioteques públiques de Catalunya i el Club Súper 3 col·laboren en una acció participativa destinada a fomentar la lectura entre els infants i les famílies a partir d'un personatge de ficció, el Senyor de les Ombres.

La nit del 31 de maig d'enguany, entre les 20 i les 21 h., els infants poden acudir a la seva biblioteca pública per mirar d'aturar el Senyor de les Ombres, conegut per senyor Pla, a causa dels seus plans malèfics. El senyor Pla ha engegat una campanya de robatoris de llibres a les biblioteques. El propòsit? Donar vida real als personatges malvats dels llibres per reclutar un exèrcit al seu servei.

Per això, les elfes Nenúfar i Matoll han demanat l'ajut dels infants i, amb el seu suport, esperen fer màgia positiva la Supernit per aturar el poder fosc del Senyor de les Ombres. Amb vídeos, àudios, documents de text i pistes caldrà retornar els malvats als llibres i recuperar-los per a les biblioteques.

Els dies previs a la Supernit les biblioteques faran tallers per ensenyar a usar la màgia èlfica i les orelles èlfiques. Estigueu al cas!

--Dimarts, 21 de maig de 2019, Taller d'orelles èlfiques. A l'àrea infantil de la Biblioteca. Sessions: 18.00 i 18.30 h. Inscripció prèvia. Places limitades. Per a infants d'entre 4 i 10 anys acompanyats de la família.
--Dimecres, 22 de maig de 2019, Taller d'orelles èlfiques. A l'àrea infantil de la Biblioteca. Sessions: 18.00 i 18.30 h. Inscripció prèvia. Places limitades. Per a infants d'entre 4 i 10 anys acompanyats de la família.
--Divendres 31 de maig de 2019, Supernit a les 20.00 h. Al vestíbul de la Biblioteca. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Places limitades segons la capacitat de la Biblioteca. Per a infants d'entre 4 i 10 anys acompanyats de la família.

 

 

Vine a la Biblioteca i inscriu-te a la Supernit a les biblioteques del 31 de maig. El compte enrere ja ha començat!

https://www.ccma.cat/tv3/super3/superbiblioteca/arrenca-la-supernit/video/5850663/

Més informació sobre la Supernit a:

--Biblioteques públiques de Catalunya. URL: http://biblioteques.gencat.cat/ca/el-servei-de-biblioteques/linies-dactivitat/promocio_lectura_cultura/projectes/supernit-a-les-biblioteques/.
--Club Súper 3. URL: https://www.ccma.cat/tv3/super3/superbiblioteca/supernit-a-les-biblioteques/.

 

 

 

 

17/05/2019 15:13h
Mitjana (0 Vots)