Notícies

Llegim per l'eliminació de la violència contra la dona
Llegim per l'eliminació de la violència contra la dona

En motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, l'Espai M. Aurèlia Capmany acollirà dues activitats que volen conscienciar tant a infants com a joves.

Per als més petits, dissabte 23 de novembre a les 12h, hi haurà una Hora del Conte especial a càrrec d'Els contes d'en Momo. Aquesta entranyable parella explicarà la història de "L'Artur i la Clementina", dues joves tortugues que tot just coneixer-se, decideixen casar-se i de cop tot canvia. L'Artur comença a tractar com un objecte a la Clementina, fins que... Per saber-ho, caldrà venir a l'Espai M. Aurèlia Capmnay i descobrir el final d'aquest educatiu conte de l'Adela Turin i la Nella Bosnia.

Per als més joves, dilluns 25 de novembre els protagonistes seran els i les alumnes dels instituts Palau Ausit, Lluís Companys i Can Mas. Faran una lectura conjunta del llibre "Tothom hauria de ser feminista", de Chimamanda Ngozi Adichie, que explica en clau d'humor quin és el paper de la dona actual i què caldria fer per assolir un món més just i igualitari.

L'acte és organitzat per l'Ajuntament de Ripollet, amb la col·laboració de la Taula Feminista.

08/11/2019 18:44h
Mitjana (0 Vots)