Notícies

La Fada de les dents
La Fada de les dents

Per a totes les famílies amb infants a partir de 3 anys, el proper divendres 16 de novembre, a les 18 h, us oferim una hora del conte molt especial...

"La fada de les dents" 

a càrrec de Mai Tant Teatre per a tothom

Juntament amb l’activitat del contacontes, una persona professional de l’odontologia realitzarà un taller que donarà a conèixer la importància de la salut oral i els bons hàbits de salut bucodental.

S’obsequiarà a tots els infants assistents amb un exemplar del llibre La veritable història de la fada de les dents, un llibre infantil escrit per l’odontòleg i escriptor Albert Juvany i il·lustrat per Elena Frauca. Es repartiran 20 exemplars.

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i el Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) impulsen el projecte “La Fada de les dents” a les biblioteques públiques. Es tracta d’un projecte del COEC que té per objectiu fomentar l’educació en salut bucodental entre els infants a través de la lectura.

La Biblioteca Les Voltes és una de les tretze biblioteques públiques seleccionades de tot el territori i representants de tota la població de Catalunya per tal de difondre entre els infants els consells bucodental del llibre a

 través d’una activitat de contacontes.

Més informació a:

18/10/2018 17:41h