Notícies

La Biblioteca al Mercat del Pagès
La Biblioteca al Mercat del Pagès

 

La Biblioteca Les Voltes i l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts han organitzat pel proper dissabte 11 de maig diverses activats lúdiques al Mercat de Pagès.

Descobriu-les de 10.30 a 13.30 h a la Plaça Narcís Lunes

 

  • Laboratori de lectura "Jardí de llibres"
    De 10.30 h a 12 h. A càrrec de Rafael Cervantes.
    Sembrar horts i jardins, regar-los, veure’ls créixer, collir-ne els fruits. Observar la vida de qui els cuida, dels que hi viuen. I gaudir de cuinar-los i alimentar-nos. Llibres plens de vida. Un hort de llibres. Volem anar-hi amb tu. Ens hi acompanyes?
    Una activitat lúdica de promoció de lectura i la creativitat mitjançan tla descoberta de diversos àlbums il·lustrats sobre verdures, horts i cuina. Un espai d'intercanvi i una iniciativa artística per a tota la família.
     
  • Taller d'hort ecològic "L'hort amb els cinc sentits"
    De 12 h a 13.30 h. A càrrec de L'Ortiga.
    Taller lúdic per experimentar, tastar i aprendre el valors dels aliments ecològics i de proximitat. Treballarem conceptes relacionats amb l'alimentació sostenible i saludable, el malbaratament alimentari i el consum local i de proximitat. Reflexionarem sobre la procedència dels aliments que ingerim i prendrem consciència de la importància de tenir cura de l’entorn.  Inscripcions obertes a la biblioteca. Activitat inclosa dins el projecte De l’hort a la biblioteca.

Aquestes activitats estan adreçades a famílies amb nens i nenes a partir de 5 anys i estan incloses dins els projecte "De l'hort a la Biblioteca". Cal inscriure-s'hi prèviament a la Sala infantil de la Biblioteca Les Voltes.

08/05/2019 09:43h