Notícies Notícies

Els més prestats a les biblioteques
Els més prestats a les biblioteques

Vols saber quins són els contes, llibres i còmics més llegits i els DVD més vistos a les nostres biblioteques de la Xarxa durant el segon trimestre del 2017? Doncs ja pots consultar el rànquing dels més prestats. 

Per exemple, entre els més petits de la casa (0-5 anys) els llibres més demanats han estat  “Els fantasmes no truquen a la porta" d’Eulàlia Canal, “Max i els superherois” de Rocío Bonilla i “Un llibre” d’Hervé Tullet. Entre els infants de 6 a 9 anys, “Salvem el Nautilus” i “Arriba el Sr. Flat!” de Jaume Copons es troben en la primera i la tercera posició, al mig continua la tercera entrega de les aventures de Geronimo Stilton. En l'apartat de 10 a 12 anys, el llibres que més s'han emportat a casa els joves lectors han estat tres títols de la sèrie Diari d’en Greg de Jeff Kinney:  “Vella escola” , “La crua realitat” i “Això és massa!”.

Pel que fa als còmics, dos volums del ninja "Naruto", de Mashahi Kishimoto, ocupen la primera i tercera posició, i en mig tenim a "Bola de drac" d'Akira Toriyama.

Finalment entre en les pel·lícules infantils més prestades a les biblioteques, hi trobem “Juan y Tolola”, “Zootropolis” i “Del revés”.

Si encara no has llegit aquests títols vés a les biblioteques per gaudir-los!  

Més informació:

Els més prestats a les biblioteques

12/07/2017 12:08h
Mitjana (0 Vots)