Notícies

Recorda! Alguns consells per l’estiu

Quan arriba aquesta època de l’any posem al teu abast consells que et poden ser útils per omplir el teu temps lliure, lluitar contra la calor i també ser respectuós amb el medi ambient.

Pensa que sobretot a l'aire lliure has d'anar amb molta cura si no vols endur-te un ensurt.

Recorda que quan vagis a la platja has de protegir-te del sol si no vols socarrimar-te, la crema solar ha de ser especial per a nens, renovar-se cada cert temps i s'ha de combinar amb gorres i samarretes. S'ha de fer cas dels socorristes i de les banderes que indiquen l'estat del mar, no sigui que et trobis una medusa i et piqui. Has de beure molta aigua, sucs naturals i fruita que t'ajudin a passar la calor. A més s’ha d’evitar l’exposició davant el sol durant les hores centrals del dia.

Tots aquests consells els trobaràs a l'apartat de consells per l'estiu al nostre especial d'estiu. En aquest apartat també hi ha d'altres consells,  no només els que et són útils quan et banyes o prencs el sol. També t'indiquem com preparar un viatge i com pots estalviar aigua.

Si vens a la biblioteca passaràs unes tardes ben fresquetes, però si t’agrada més l’aire lliure ja saps que pots disfrutar de les biblioteques i les bibliopiscines i si ho vols fer en línia pensa que Gènius no tanca per vacances.

02/08/2017 06:42h