Notícies

Consulta els llibres més prestats
Consulta els llibres més prestats

Vols saber quins són els contes, llibres i còmics més llegits i els DVD més vistos a les nostres biblioteques de la Xarxa durant aquest primer trimestre de l’any 2019? Doncs ja pots consultar el rànquing dels més prestats. 

Per exemple, entre els més petits de la casa (0-5 anys) els llibres més demanats han estat  “El monstre de colors va a l’escola" d’Anna Llenas, “El llibre de les emocions de...:un llibre interactiu ple de sorpreses!” de Stéphanie Couturier i “Som aquí!: notes per viure al planeta terra” d’Oliver Jeffers. Entre els infants de 6 a 9 anys, triomfen els llibres de Jaume Copons: “Arriba el Sr. Flat!” , “Salvem el Nautilus” i “Bon Nadal, estimats monstres”. En l'apartat de 10 a 12 anys, el llibres que més s'han emportat a casa els joves lectors han estat tres títols de la sèrie Diari d’en Greg de Jeff Kinney:  “Vella escola” , “La crua realitat” i “SOS! Atrapat en família”.

Pel que fa als còmics, tenim en primer lloc "Bola de drac" d'Akira Toriyama, seguit dels dos volums del ninja "Naruto", de Mashahi Kishimoto, en català i castellà.

Finalment entre en les pel·lícules infantils més prestades a les biblioteques, hi trobem “Coco”, “Ballerina”, i “Ferdinand”.

Si encara no has llegit aquests títols ves a les biblioteques per gaudir-los!  

Més informació:
16/04/2019 07:33h
Mitjana (0 Vots)