Notícies

Agenda Escolar Europea del Medi Ambient i el Desenvolupament
Agenda Escolar Europea del Medi Ambient i el Desenvolupament

Està disponible l’Agenda Escolar Europea del Medi Ambient i el Desenvolupament pel curs 2019-2020, adreçada a joves estudiants de secundària. Aquest és un recurs d'educació ambiental, que, a través dels apartats característics d’una agenda escolar, va incloent continguts relacionats amb la sostenibilitat, en forma d’activitats o informacions setmanals diverses.

Té com a objectiu donar a conèixer a l’alumnat els conceptes del desenvolupament sostenible i estimular i promoure conductes ambientalment responsables i de respecte vers el medi.

L'agenda  cada any  tracta una temàtica determinada i enguany l'escollida són els plàstics. Amb aquesta iniciativa la Diputació de Barcelona es fa ressò  de la normativa del Parlament Europeu que prohibeix els articles de plàstic d'un sol ús a partir del 2021. A través de les pàgines de l'agenda, es van proporcionant diferents informacions que  ajuden a reflexionar sobre la  omnipresència d'aquest material a les nostres vides i la seva repercussió sobre el nostre planeta i es proposen  accions personals per anar reduint el seu ús.

Per a més informació i per a obtenir l'agenda, podeu consultar la pàgina web http://agendaescolar.diba.cat/

 

 

01/10/2019 12:06h
Mitjana (0 Vots)