Novetats Novetats

Adolescentes hiperconectados y felices : redes sociales y violencia escolar : la revolución digital en la educación de la persona

Adolescentes hiperconectados y felices

Milán Fitera, Antonio

Madrid : Teconté, 2018

L'adolescència és una etapa turbulenta, de crisi inevitable, aparent irresponsabilitat i conductes de risc. Però aquesta mala premsa està agreujant la situació en lloc d'ajudar a resoldre-la. I més en un entorn digital i canviant, amb l'ombra de l'assetjament escolar aguaitant als nostres nens des molt jovenet. Si repetim als més joves que són ineducables i difícils de tractar, s'ho acabaran creient i llavors aconseguirem que ho siguin. Però no és així. La preadolescència i l'adolescència, des dels 9-10 anys fins a la majoria d'edat, és una etapa meravellosa per ajudar-los a redescobrir i definir la seva personalitat.

Aquest llibre va dirigit a pares, professors, tutors, orientadors, educadors i a tot aquell que entengui que un adolescent hiperconnectat pot ser feliç, i que vulgui a més formar part de la solució del problema de la violència escolar en aquesta revolució digital que estem vivint.

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

05/11/2018