Novetats

Internet segur@

Fernández Fernández, José Ángel

Madrid : Ediciones Anaya Multimedia, [2019]

Actualment, gràcies a les noves tecnologies, des de qualsevol lloc i de forma ràpida, podem accedir a tota mena d'informació, emmagatzemar o compartir records o dades, així com relacionar-nos amb altres persones i comunicar-nos pràcticament sense límits. És per tant imprescindible que entenguem el funcionament bàsic d'internet, de les noves tecnologies i dels dispositius que permeten la seva connexió.

Hem de reconèixer els riscos que amenacen i el que comporta no adoptar les mesures bàsiques de protecció abans de navegar per la xarxa o no tenir cura adequadament de la privacitat de la nostra informació. José Ángel Fernández, l'autor del llibre i especialista en delinqüència informàtica i tecnològica de la Policia Nacional, ens presenta en aquesta obra informació de gran utilitat per a conèixer tots i cadascun dels perills als quals podem enfrontar al ciberespai i a les xarxes socials, així com aquells causats per un inadequat ús del telèfon intel·ligent i la resta de dispositius tecnológicos.

Aquesta obra ofereix solucions i recomanacions de seguretat, pautes i consells per a protegir les comunicacions, ens informa sobre el dret a l'oblit i la protecció de dades, descriu el correcte ús dels diferents mitjans de pagament, ens indica com procedir per a la formalització de denúncies. Si voleu accedir a la informació a Internet de forma segura, no dubteu a consultar-la! 

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

20/02/2024