Novetats

Herois de la natura

Herois de la natura :

Prats, Joan de Déu

Valls : Cossetània, octubre de 2021

Tothom té present que hi ha una forta amenaça de canvi en el clima del planeta Terra. Davant d'aquest fet es pot pensar que fer accions individuals no serveix per canviar la situació, però no hem de defallir! En aquest llibre trobaràs el testimoni de vint persones catalanes que amb la seva lluita, el seu esforç i la seva dedicació han aconseguit millorar el nostre entorn.

Joan de Déu Prats, l'autor d'aquest magnífic recull de vides, ens proposa un viatge per la història a través d'aquests herois. I Gemma Capdevila és l'autora d'unes il·lustracions que ens connectaran amb la natura.

I qui són aquestes persones que han millorat el nostre entorn? Rafael Puig i Valls, Benet Viñes, Fèlix Cardona, Maria Antònia Simó Andreu, Jordi Sabater Pi, Pere Casaldàliga, Josefina Castellví, Eudald Carbonell, Joan Gassó, Nil Bohigas, Fundació Mona, Òscar Camps, Rosi Carro, Araceli Segarra, Helena Fuster, Carla Zaplana, Maria Garcia, Carmen Méndez, Montse Castellà i Ismael López i Coque Fernández.

Encara que aquest llibre va dirigit als joves, també és una lectura molt interessant per als adults, ja que el missatge final de la invitació de la lectura és vàlid per a qualsevol lector: "... tots hauríem de ser els guardians de la Terra. Només es cuida allò que s'estima." 

Recomanació de Lourdes Escrigas Casas. Biblioteca Joan Oliva i Milà.

 

23/05/2022