Gènius - Biblioteca Virtual

Detall de personatge

Personatge Personatge

Emma Watson
Emma Watson

Fotografia de 2013

Mitjana (0 Vots)

Emma Watson és una jove actriu nascuda a París l'any 1990. De seguida es va traslladar a Anglaterra on s'interessa pel teatre i fa algunes obres teatrals a l'escola. Va participar al casting de la primera pel·lícula de Harry Potter i després de vuit proves va ser triada per a un dels papers principals, el d'Hermione Granger. Entre els 10 i els 20 anys es dedica a fer totes les pel·lícules d'aquesta saga. Li suposen una gran popularitat i uns ingressos molt alts. 

Un cop acabada aquesta sèrie de pel·lícules ha participat a algunes produccions més però no han arribat a la popularitat que havien aconseguit les adaptacions de l'obra de J.K. Rowling.

Al març de 2017 s'estrenarà un film molt esperat on ella participa com a protagonista. Serà Bella a La bella i la bèstia, que seguirà l'argument de la coneguda pel·lícula de dibuixos animats dels anys 90 (recorda el famòs ball) però aquest cop amb actors i actrius humans.

Emma Watson sempre ha declarat tenir diversos interessos, no vol centrar-se només en l'actuació, per exemple ocasionalment ha fet de model.

Està molt involucrada en assumptes de caràcter social ja que defensa els drets de les dones de manera entusiasta i participa en campanyes ecologistes.

 

Font d'informació: Web oficial de l'actriu