Recomanació

L'andròmina de la mama

L'Andròmina de la mama

Pouroulis, Anita

[Londres] : Digitalleaf, 2012

Què podem fer quan la nostra mama té un cotxe vell vell, que fa sorolls, que s’atura enmig del carrer i no vol engegar, i que provoca cues llaaaaargues cada matí quan ens porta cada matí a l’escola? Res! Només desitjar que arribi finalment al seu destí. I sobretot, el que podem fer és amagar-nos i que ningú ens vegi dintre del cotxe, oi? 

Doncs això passa cada dia a 2 nens que van a l’escola amb el cotxe vell de la seva mare… que passen vergonya i han d’aguantar els somriures burletes dels nens que passen pel costat. Però vés per on que l’andròmina de la mama és especial. Perquè vola. Sí, vola per damunt dels altres cotxes, i dels carrers, I finalment demostra que no és tan “trasto vell” com sembla… I ja no el volen canviar per res del món!

Aquest conte està escrit amb uns deliciosos rodolins, i les imatges són tan maques que només mirant-les ja passes una bona estona. A més, ens fa somriure i ens ensenya a ser optimistes. Anita Pouroulis, la seva autora, ha fet molts llibres per a nens, sempre divertits i ensenyant valors com la tolerancia, els bons hàbits i la superació. 

El llibre inclou diferents jocs d’atenció pels nens i una app que pots descarregar-te a mode de videojoc. 

Aquesta és l'adreça per IOS

Adequat de 6 a 8 anys.

Recomanat per Àngel Gómez Lendínez. Biblioteca Can Coromines de Sant Pol de Mar.

21/03/2019