Recomanació

Los Tres erizos

Los Tres erizos

Sáez Castán, Javier

[S.l.] : Ekaré, 2003

Aquest que avui et recomano és un llibre especial pensat perquè el llegeixis i el miris amb calma... Estàs preparat?: com si anessis a veure una obra de teatre... Shhttttt silenci! Comença l'espectacle. Ja tens el llibret de l'obra a la mà! (No? Doncs...) Obre la primera pàgina i veuràs tots els personatges que intervenen en l'obra.

Va, que comença...: És la tardor, Tres eriçons amb molta gana troben un forat a la tanca d'un jardí i entren en un hort. Un cop allí veuen tot de pomes per terra; les punxen tot rodolant i rodolant i se les enduen corrent... ja s'imaginen el festí que faran un cop a casa.

Però ja us ho podeu imaginar... Això no agrada gens ni a la mestressa ni a la gent que cuida la finca, que decideixen anar-los a buscar per jutjar-los sense massa bones intencions.

Què passarà? Com acabarà tot plegat? Els trobaran? I si els troben, què els hi faran?...

Aquest és un llibre molt ben travat, que manté la tensió fins al final del segon acte i que es tanca feliçment amb la caiguda de teló del colofó, on, a més, podreu veure com és tot el jardí de la finca que hem anat veient per parts durant tota l'obra.

Un llibre per llegir i mirar amb tranquil·litat i amb un història amb rerefons que et manté amb tensió i amb la que us ho passareu bomba!

Adequat de 6 a 8 anys.

Recomanat per Marta Nuet Blanch. Biblioteca de la Roca del Vallès.
 

07/11/2016