Recomanació

Niños pantalla: cómo la adicción a las pantallas está secuestrando a nuestros hijos y cómo romper ese hipnotismo

Niños pantalla

Kardaras, Nicholas

Barcelona : Ediciones Omega BCN, [2019]

El Dr Nicholas Kardaras, un expert en addiccions, ens exposa un colpidor argument en el seu llibre Niños pantalla:  la tecnologia està afectant profundament el cervell dels nostres fills i no precisament per a millor.

En Niños pantalla, el Dr. Kardaras examina com la tecnologia i en concret la tecnologia de les pantalles en edats inadequades, amb tota la seva omnipresència brillant, està afectant profundament als cervells de tota una generació sencera. Les investigacions a través d'imatges cerebrals demostren com són d’estimulants les pantalles resplendents dels mòbils i aparells. Un creixent nombre d'investigacions clíniques correlacionen la tecnologia de les pantalles amb trastorns com el TDH, l'addicció, l'ansietat, la depressió, l'increment d'agressivitat i, fins i tot, la psicosi.

En aquest llibre, Kardaras s'endinsa en els factors sociològics, psicològics, culturals i econòmics que participen en l'epidèmia tecnològica global amb un objectiu fonamental: examinar l'efecte que tota la nostra meravellosa i radiant nova tecnologia està tenint sobre els nens.

 

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

19/06/2019