Recomanació Recomanació

Ala de corb

Ala de Corb

Larreula, Enric

Barcelona : Baula, 2010

ES BUSQUEN NOIS I NOIES: Atrevits, Arriscats, que sàpiguen ser bons amics, a qui agradin les aventures i amb molt sentit de l'humor.

Si ets així, o t'agradaria ser-ho et proposem llegir... Les aventures d'Ala de Corb.

Jacques Lagarden, alies Ala de Corb, és fill d'una nissaga de pirates de les Antilles. Quan el seu pare es retira li proposa de continuar amb la tradició familiar i Jacques es bateja amb un nom nou i es fa a la mar amb: una corbeta i una minça tripulació de 17 homes. Només amb això aconseguirà fer anar de corcoll el bo i millor de la flota del governador espanyol de la zona, don Hernando de la Fuensanta i de Somoza. Aquest està promès amb doña María Íñigo Medellín. En conèixer-la, Ala de Corb se n'enamora. El pirata i els seus companys, veient que la noia no estima el governador, decideixen segrestar-la el mateix dia del casament. De mica de mica, doña María s'adapta a la vida d'Ala de Corb. I així, junts, arriben a una illa on els espanyols tenen una mina d'or...

Què passarà? Com faran justícia Ala de Corb i la seva colla?

Nois, no us perdeu les aventures d'aquest pirata, educat, gentil, amant de la música i la poesia, que navega als 4 vents i que té la llibertat, la justícia, i l'amistat,  per passions.

I si aquest us entusiasma podeu seguir-lo de ben a prop llegint la resta de llibres de la col·lecció.

Apali. A passar-ho més que genial!!

Recomanat per Marta Nuet Blanch de la Biblioteca de la Roca del Vallès.

02/11/2015