Activitats Activitats

Llibreter Reial

Us convidem a participar, des de la Biblioteca, en la 13a edició de la campanya El Llibreter reial, per tal de fomentar la lectura entre els infants i els més joves.

La Biblioteca ha elaborat guies de recomanacions de llibres per a diferents grups d’edat: de 0 a 13 anys, disponibles a partir del 20 de desembre a www.llibreterreial.cat.

Molts d’aquests llibres els podeu consultar a la Biblioteca i els trobareu a les llibreries de Caldes de Montbui.

A partir del mes de desembre els nens i nenes fins a 10 anys, acompanyats pels pares, poden venir a la Biblioteca a recollir un model de carta als Reis, exclusivament per a demanar llibres.

El divendres 3 de gener, de 18 a 19 h, a la Biblioteca ens visitarà el Llibreter reial, que ens presentarà un espectacle infantil al vestíbul de la biblioteca. En acabar l’acte, els infants podran lliurar-li personalment les seves cartes.

El dilluns 7 de gener, de 18 a 19 h, els petits poden venir amb el certificat reial a buscar els regals que els Reis els hagin deixat a la Biblioteca. *Per participar a l’acte del dia 7 de gener cal informar-se prèviament a la Biblioteca. Més informació a la Biblioteca i a www.llibreterreial.cat

Data
01/12/2019 - 07/01/2020
Hora
15:30
Tipus de públic
Familiar
Lloc
Caldes de Montbui. Biblioteca
Com arribar

Carrer Santa Teresa, 3-5

08140 Caldes de Montbui

Tel: 938 626 756
b.caldesm@diba.cat
Tipus d'activitat
Espectacle
Mitjana (0 Vots)