Especials temàtics

Us agradaria dibuixar un llibre?

Dibuixants, il·lustradors, dissenyadors gràfics... hi ha molts noms per anomenar les persones que s'expressen a través de les imatges.

Artistes de diferents èpoques i països que només amb la seva imaginació i un llapis de color poden crear universos fantàstics, personatges misteriosos i objectes sorprenents.

Us proposem una selecció de webs on podeu crear el vostre conte il·lustrat:

Haring Kids (en anglès)

En aquesta web podreu trobar jocs interactius, imatges per a imprimir i colorejar les obres de l'artista Keith Haring i pintar en línia.

Do2learn (en anglès)

Aquest recurs és en anglès però et dóna models perquè dibuixeu pas a pas gossos, flors, cases i tot d'objectes perquè us inicieu en el món del dibuix.

TV3. Una mà de contes

En aquest taller podreu jugar amb les imatges i el text de qualsevol dels contes d'Una mà de contes i podreu imprimir el resultat en forma de llibre il·lustrat.

ArtisanCam. Picture Book Maker (en anglès)

Aquest recurs us permet practicar el disseny de llibres il·lustrats, podreu escollir entre diferents fons, dibuixos, formes i textos.

 

Coco Books

Espai on trobareu diferents jocs i manualitats per dibuixar i pintar. 

 

Story Jumper (en anglès)

A través d'aquest recurs podreu crear la vostra historia il·lustrada a partir de plantilles en les que podreu pujar les vostres imatges i dibuixos.

Edu365.cat.  Dibuixa i pinta 

Espai amb jocs per pintar.

 

 

Poseu a prova la vostra imaginació!
 

Torna a l'especial Qui dibuixa els contes>>