Especials temàtics Especials temàtics

Sant Jordi

Revetlla de Sant Jordi 2016

La diada del proper divendres serà un dia especial i bonic. I tota diada ha de tenir la seva pròpia revetlla. Per aquest motiu el dia 22 d'abril de 2016 algunes biblioteques de la Xarxa organitzaran activitats i allargaran el seu horari habitual. Es proposa la Revetlla de Sant Jordi com a festa de la lectura, els lectors i les biblioteques.

Aquesta celebració de les biblioteques públiques de Catalunya arriba a la seva quarta edició amb prop de 150 biblioteques i bibliobusos participants de tota Catalunya que en total organitzaran unes 200 activitats. A la província de Barcelona en concret es faran més de 110 activitats a més de 50 biblioteques diferents, moltes d'elles pel públic infantil. 

A la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell podràs gaudir d'un programa dedicat a Pere Quart amb els seus animals, postals, roses i dracs, tastets de llibres i contes, photo-call i poesies amb gust... però si pots visitar les biblioteques de Pineda de Mar,  podràs assistir a la segona edició de "Balla'm un llibre", un cicle de petites coreografies interpretades a les sales de les biblioteques. La Biblioteca de La Ginesta de Begues, la Biblioteca Municipal de La Llagosta i la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí amb un taller de dracs amb la princesa i el cavaller Sant Jordi  són altres exemples de revetlles. 

Bona Revetlla de Sant Jordi a tothom!

Torna a l'especial de Sant Jordi