Especials temàtics Especials temàtics

Alguns poetes més

A més dels sis poetes catalans que hem destacat a principi de l'especial (Salvador Espriu, Miquel Martí i Pol, Lola Casas, Miquel Desclot, Núria Albó i Ricard  Bonmatí) et parlarem d'altres poetes catalans i castellans que han anat apareixent  al Sabies que...? . Molts d'ells han fet poemes per a nens:

Poetes destacats:

 

A més hem d'afegir unes poques línies dedicades a poetes de fama internacional escriptors en llengua castellana que recordarem durant aquest any 2017 per diferents motius, es tracta de:

  • Rubén Dario: fa 150 anys que va néixer a Nicaragua, va viatjar per tot el món i són seus poemes de gran popularitat com : "Azul" i "Canción de Otoño en Primavera"
  • Miguel Hernández: fa 75 anys que va morir amb només 32 anys d'edat en el context de la Guerra Civil. Autodidacta, ja guanyava premis als 20 anys i va fer uns poemes de gran sensibilitat a més d'escriure teatre i recopilar vàries antologies.
  • Glòria Fuertes; ja fa 100 anys que va nèixer i durant tot l'any 2017 es faran actes en el seu record. Va fer molts contes i poemes per a nens. Tenia un estil molt original.

Vés a la plana principal de l'especial de la poesia