Especials temàtics Especials temàtics

Revetlla de Sant Jordi 2017

Aa diada del proper diumenge serà un dia especial i bonic. I tota diada ha de tenir la seva pròpia revetlla. Per aquest motiu el dia 21 d'abril de 2017 algunes biblioteques de la Xarxa organitzaran activitats i allargaran el seu horari habitual. Es proposa la Revetlla de Sant Jordi com a festa de la lectura, els lectors i les biblioteques.

Aquesta celebració de les biblioteques públiques de Catalunya arriba a la seva cinquena edició amb l'organització de més de 100 activitats, moltes d'elles pel públic infantil. Participen molts municipis de la Província de Barcelona, a continuació veurem algunes de les activitats més destacades.  

A la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell podràs gaudir a partir de les 17 hores de  narració de contes, presentació de novetats literàries, tallers infantils i moltes sorpreses!  però si pots visitar la Biblioteca de Tordera trobaràs un taller de Haikus il·lustrats a partir de les 18 hores de la tarda. A Sant Celoni s'inaugura la Revetlla de Sant Jordi amb un espectacle de màgia i a La Garriga el màgic Andreu actuarà a partir de les 19 hores. Una revetlla de Sant Jordi plena de màgia i il·lusió. Quedarà per més endavant relacionat amb el Dia Mundial de la Dansa la tercera edició de Balla'm un llibre que aquest any es farà a Martorell.

Bona Revetlla de Sant Jordi a tothom!

Torna a l'especial de Sant Jordi